Halverwege

We zitten alweer halverwege de week, na woensdag gaat het altijd zo snel vind ik, en dan is het weekend en alles wat ik me hiervan verwacht valt ook weer tegen, veel minder tijd om alles te doen wat ik van plan ben om te doen. Minder plannen maken dus, en dan past het misschien wel in 2 dagen.

Nou, zo filosofisch wordt je van uitslapen, mijn hoofd bonkte en mijn ogen stonden zo dik, een kikker zou er jaloers zijn. Keelpijn, verstopte holten (dank je Ingrid), hopelijk zet het niet door. Gelukkig was ik redelijk toonbaar toen mijn huisgenoten thuis kwamen, hoewel de "gaat het mama?", van Tim verried dat ik niet er nog niet helemaal sjofel uit zag. Maar langs mijn naaikamer lopend en mijn nieuwe beeldscherm bekijkend was het snel gedaan met de medelijden, zo eentje wilt hij ook, ja ja, wie niet?

Op het quiltweekend zag ik dit juweeltje en moest gelijk aan Yvonne denken is het geen snoepje?
En toen ik in een Japans quiltboek van mijn moeder zat te bladeren, vielen mijn ogen hierop. Ja, ogen, want wie heeft dat nu verzonnen: "zijn oog viel op…? Had die man/vrouw maar 1 oog en hoppa, een gezegde was geboren, even vergetend dat de meeste mensen hier toch echt wel 2 van hebben? Moet ik opeens denken aan een collega van mijn werk vroeger; deze man had 1 kunstoog vanwege een ongeval, en als hij iemand even apart wilde nemen, zei hij altijd: Kan ik u even onder 3 ogen spreken? Joh, alleen al daarvoor zou je het al doen he. ☺Dus even showen wat ik heel mooi vond uit dat boek

En verder allemaal even duimen voor Evelien, dat de kamer in Amsterdam, waar ze vanavond naar heeft gekeken, ook voor haar wordt; ze was heel enthousiast na het gezien te hebben, vrijdagavond of zaterdagavond hoort ze het, en dan kan ze er al op 1 April in!  Spannend!!

0 gedachten over “Halverwege

  1. miranda sol

    Ook ik kwijl helemaal mee met het zien van al die minihexjes en de Japanse bloemenquilt. Wat zijn er toch mooie dingen te zien overal! Vergeet trouwens telkens te vertellen dat je er zo goed uitzie de laatste tijd. Ja, die kikkeruitvoering van jezelf met die dikke oogjes zien wij natuurlijk niet…alleen de stralende slanke Shirley! Dikke knuf vanuit Virginia