Uitgescheurd

We waren gisteren Zipje kwijt, de hele dag, avond en nacht niet gezien, en Zopje waren we gisteravond/nacht ook kwijt, (m'n ventje is er speciaal 's nachts nog voor buiten geweest, meestal komen ze als ze hem horen) maar vanmorgen lagen ze allebei te slapen op de tuinstoelen, gelukkig. Zipje rook naar een vreemd schuurtje, en Zopje had er weer een uitgescheurde piercing bij, deze keer in zijn linker oor, en op precies dezelfde plek als bij zijn rechter oor. Zopje kennende heeft hij het er om laten doen, hij is immers zo pietje precies op zijn vachtje, geen haartje ligt er scheef, en dus zat die asymmetrie hem vast ook dwars.

Photobucket Op het gras lagen nog restjes vogel, vooral heel veel veren, en Zopje vond het heerlijk om er nog even aan te ruiken, bahbah, en dan later mij kopjes geven tegen mijn kin en neus zeker, dacht het niet.

Opeens is het zomer, de Viburmum bloeit en geurt zalig, je ruikt het 's avonds zelfs achterin de tuin, terwijl hij aan de straatkant staat. Volgend jaar is de struik al zo groot dat hij de hele perk zal vullen, met daar omheen de witte spirea

Leuk om te zien dat de leibomen die het meest in de schaduw staan nog niet in blad zit. De blauwe regen doet ook z'n best, volgend jaar zal het helemaal een pracht zicht zijn, en het ruikt ook zo lekker.

En zo vlak voor het eten gaat de tafeltennistafel open, en is het genieten, ik ben het gelukkig ook niet verleerd, maar geef het batje graag over aan Suzanne, zodat Tim meer tegengas krijgt.

PhotobucketPhotobucket

En morgen, morgen ga ik hieraan verder werken, want anders komt het niet klaar, de kaboutertjes vertikken het Photobucket Oja, de oogoperatie bij mijn moeder is goed gegaan, ze moet alleen van de drank afblijven, ze ziet een beetje dubbel en heeft hoofdpijn. Lezen gaat wel al goed dankzij leesbrilletje, maar ze baalt als een stekker dat ze de komende 2 weken niet mag fietsen, nou ja zeg. Daar hadden ze het de vorige keer niet over gehad, en toen fietste ze al vanaf de dag na de operatie.

0 gedachten over “Uitgescheurd

 1. miranda

  He Shirley, zag dat je weer iets nieuws gezet had, alleen kwam je babydochter als eerste wederom in beeld en dan pas dit verhaal…Succes morgen met je rondjes! Ik poog al een hele week die laatste rand van mijn zigzag af te krijgen….En gelukkig is Truus er vanaf, en hoop dat ze een spoedig herstel krijgt, zodat ze weer gauw lekker kan quilten!

 2. Anita A

  Hoi Shirley, wat wordt je quilt toch leuk. Ik vind de ronde dubbele vorm van quilten ook zo leuk uitkomen, maar volgens mij is dat wel veel quilt werk,….
  Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

 3. Ada

  Arme Zopje. Maar ikzelf ben ook dol op symmetrie, dus ja, het staat wel erg netjes.
  Groeten uit een zeer zonnig Engeland
  Ada