Kobalt blauw

Dat was de kleur zijde die Evelien had uitgekozen, en ik mocht toen aan de slag, het omhulsel bekleden wat daarna in een beugel gelijmd moest worden, en wat uiteindelijk een beeldig resultaat gaf.

Photobucket Het bouwpakket had ik bij Merel (Birdblocks) gekocht, -ze schreef er over op haar blog– is het geen schatje? het was wel even een gepiel met de stof, vooral omdat het met zijde best oppassen is wat vlekken maken betreft, een bont katoentje -of zelfs bont tafelzeil- was makkelijker geweest. Dochterlief is er heel blij mee, en op haar kamer heeft ze nog wel een losse ketting die er aan kan, zodat ze hem als schoudertasje kan gebruiken.

Gisteravond waren we tgv haar verjaardag nog uit eten gegaan, bij Yami Yami, een sushi restaurant in Roosendaal. Voor mijn broer en ouders de eerste keer, dus het was best spannend, maar volgens mij hebben we allemaal heerlijk gesmikkeld, en was er voor elk wat wils.

Vandaag was een dag van uitbollen, lekker lezen (ik ben op 1/3e van het boek van Ayla, en het is leuk, ik vermoed dat-ie nog leuker wordt) en makkelijk doen met eten.

Morgen ga ik naar mijn ouders, mijn moeder moet 's middags aan haar andere oog geopereerd worden; ik ga met d'r mee naar het ziekenhuis (Oostburg) en in het uur dat ze onder zeil is, heb ik de tijd om even 'de stad' te bekijken, waar ik een paar jaar heb gewoond en gewerkt in hetzelfde ziekenhuis, dat nu als polikliniek dienst doet. 

0 gedachten over “Kobalt blauw

 1. Merel

  Oh, hij is mooi geworden! Chique, veel leuker dan die op de foto! Lekker gegeten. Wens je mam veel succes morgen, hopelijk met net zo’n resultaat als de vorige keer!
  Groetjes, Merel

 2. Linda C

  Mooi zeg! Jij hebt gouden handjes.
  Succes vandaag met de operatie van je ma. Hopelijk evengoed al vorige keer.
  Kustgroetjes,
  Linda C