Round and round I go

Photobucket Ik ben helemaal gaar, ik heb vandaag bijna 4 uur zitten quilten en zit nu ruim over de helft met de Pin Wheels quilt, wat een bewerkelijk patroon; maar goed, het ziet er wel mooi uit, de Pin Wheels springen er mooi uit, daar waar ik al klaar ben. En ook niet onbelangrijk: de quilt voelt daar waar hij wel al doorgequilt is lekker soepel, het is geen plank aan het worden; hier was ik even bang voor, omdat het een zo intensief en dicht patroon is.Photobucket links onder zie je een stukje waar ik nog niet ben geweest, morgen hoop ik een heel eind -zoniet helemaal- klaar te komen met deze quilt. De driehoekjes liggen al klaar om er een Prairy Point rand rond te maken, langs 3 kanten, want het lijkt me niet fijn om in bed te liggen met de quilt tot aan je kin, met puntjes die uitsteken.

Vanmiddag heb ik -om de schouders los te maken- lekker in de tuin gewerkt en voelde me heel erg gezegend dat ik dit allemaal kan doen! Onkruid wieden en 2 Budleya's en een klimroos verplant, en helemaal vergeten hier foto's van te maken. De Budleya's stonden naast het huis, tegen de bamboe aan, en kwamen afgelopen jaar al in de verdrukking; de klimroos stond tegen de heg aan, met de bedoeling dat hij tegen een boom op zou klimmen, maar de plantsoenendienst hadden de klimroos vorig jaar met het toppen van de heg ook huppetee getopt, en de boom waartegen hij zou moeten klimmen is vorige maand gerooid, dus verplanten nu het nog kan.Photobucket

De tuin is zo droog, de sproeiers hebben afgelopen dagen overuren gemaakt ('s avonds), en nu schijnt het in Rotterdam flink te hebben gehoosd vandaag, helaas vielen er hier slechts een paar druppels. We zaten toen net buiten te eten, er was flink wat vlees en vis op de bbq gelegd die onder de parasol stond, toen er wat druppels vielen. Met lijmklemmen heb ik grote paraplu's aan de tuinstoelen bevestigd, terwijl de andere 2 stoelen droog stonden, en zo zaten we allemaal droog. Ook hiervan helaas geen foto's, we hadden het even te druk met eten.

0 gedachten over “Round and round I go

 1. Else

  Je quilt word erg mooi, succes met de andere helft! En buiten eten heerlijk nu al genieten super vind je niet, maar druppels die hebben we hier echt niet gehad. Fijn paas weekend, knuffel Else

 2. miranda sol

  Het ziet er al erg mooi uit Shir! Enne terwijl wij al vlak bij Zaventem reden vlogen de lichtflitsen en regendruppels uit de hemel. De temeratuur ging van 29 graden naar 16 en wee terug naar 26 toen de bui verdwenen was….eenmaal thuis leek het me hier niet te hebben geregend…..gezien de droge plantjes.

 3. Laura

  Nou Shirley, heb geen hoosbui gezien hoor hier in Rotterdam noord… Wel een paar flinke donkere wolken, wat veraf gerommel en wel zeker een spetje of 10… en dat terwijl de plantjes in de tuin veel meer lusten LOL.
  Dus toch maar even gesproeid. Je quilt wordt prachtig, je hebt echt eer van je werk.
  Groetjes

 4. Inge Slaats

  De quilt wordt superdesuperdesuper! Wow, wat een mooi patroon.
  En je hebt gelijk, je bent een gezegend mens dat je lekker in de tuin kan wroeten. Heerlijk hè, om je daar af en toe eens van bewust te zijn na alles wat je hebt meegemaakt. Ik kan erover meepraten en ook ik tel mijn zegeningen (amen!)
  Fijne paasdagen!

  Inge