Tuutje

Nee, Tuutje heeft niks met een auto te maken, maar met een tutorial. Ik ben gisteravond lekker aan de slag geweest met het leuke blok, je weet wel, waar ik er al in no-time 4 van had gemaakt; het ging zo lekker, dat ik er nog 5 maakte in nog geen uur, en toen waren mijn koffielapjes op. Wheeeheee. Maar niet getreurd, ik ga van deze koffielapjesblokken een kleine quilt maken (ong. 90x 90 cm), voor de verandering, randje er omheen, nog een border van koffiekopjes printstof daar omheen, en dan met een biesje van koffieboontjes afmaken.

Hier komt het tuutje. Als het nou te snel gaat om het te lezen, ga dan met je cursor op de slideshow staan, en dan kan je hem op pauze zetten.

En zo ziet het bij elkaar er uit, die kat hangt er als een soort handtekening los onder, hoort bij de designwand.Photobucket En ik vind het zo'n leuk blok, dat ik een stapel romantische lapjes -ook jaren geleden bij de Parel gekocht tijdens deze QTT van de Diamond Patchers ervoor ga gebruiken (op de website van de D.P. zie je in de foto-galerij de winnende -1e prijs- tangram quilt van mijn moeder staan). Het zijn 8 FQ's en ik heb een paar meter hele mooie lichte stof van Kono Sanae design, bij Dorry gekocht. Is't niet geweldig? En ik ga de blokjes dan als strikjes maken, dan komen de stoffen nog beter tot hun recht.Photobucket

0 gedachten over “Tuutje

 1. Merel

  Leuk, die met die streepjes in het midden! Ga je die randjes nog rond maken van die middenvierkantjes? Het is zo ook al leuk.
  Groetjes, Merel

 2. Caroline

  Leuke blokjes en je hebt er inderdaad zo een aantal gemaakt. Succes met het afmaken, maar mooi wordt het zeker.

 3. Els

  Hele leuke stofjes heb je zeg! Bedankt voor de foto show. Als ik nu niets meer te doen heb zou dit een leuk projectje kunnen worden:):)