Tussendoortje bijna klaar

Maar nog niet helemaal, helemaal.Photobucket leuk quiltpatroon he, geïnspireerd door het printje in een van de stofjes, zie je 't?

Ik werd door mijn nek en schouderspieren gedwongen te stoppen, na bijna 1 uur non-stop quilten, maar het ging net zo lekker, en ik ben er bijna, nog maar een klein stukkie! Lief randstofje he? En wat te denken van het bruine -koffieboontjesstof- randje? Dat heet een piping, het is een 1 inch breed strookje, dubbelgevouwen en het zit tussen het middendeel en de border gestikt. Alleen is het niet helemaal een officiële piping, want die moet je opvullen met een koord.

Photobucket De stof die je op de onderste foto -hier boven- ziet, wil ik gebruiken voor de bies, alle kleuren van de blokjes zitten er in; ik ga het schuin snijden, zoals ik (bijna altijd) al mijn biaisband snijd, en nee, niet zonde van het printje; dit stofje lag al zolang in de kast, met een paar blokjes er af gesneden, ik heb er tot nu toe maar 1 miniquiltje van gemaakt..

Photobucket

0 gedachten over “Tussendoortje bijna klaar

 1. Adrie Jansen

  Érg mooi Shirley!! Ik kreeg hierdoor ineens een idee voor de vele fruitstofjes die ik nog heb liggen ;-))

 2. Joke

  Is een mooie en gezellige quilt aan het worden, leuk dat extra randje. Je quilthuisje is ook leuk gevuld.
  PS: Jouw link staat ook op mijn blog, maar ik kan hem al een hele tijd niet openen, feed error. Ik weet niet wat ik daar aan kan veranderen, heeft te maken met jouw feeds?
  Groetjes van Joke.

 3. Heleen

  Mooi gequilt hoor! Je hebt er weer een mooi geheel van gemaakt!Van dezelfde stof heb ik ook ooit een quiltje gemaakt. Voor mijn man die bij een koffiebedrijf werkt. Hangt op zijn kantoor.

 4. Merel

  Wat een mooi quiltwerk zeg! ah zo jammer dat je het net niet af mocht maken van je lijf (misschien toch al iets te lang doorgegaan…)
  ook dat kleintje is een schatje.
  Groetjes, Merel