tuinieren en zo

Ik was als eerste uit bed vanmorgen en dook na de douche gelijk de jacuzzi in, wat een luxe. Ik had mooi zicht over de tuin en zag Zopje aan komen sloffen, heel sloom en bijna sprong hij bij me in bad. Wat wilde hij graag kopjes geven. Toen ik later de bloembollen aan het planten was kwam hij miepend aanzetten met een muis, hij legde het arme beestje vlak bij me neer, alsof hij wilde zeggen: "kijk eens wat knap van me",  en toen ik geen aanstalten nam om het muisje te pakken ging hij er mee spelen. De muis was toen al half dood, en het spelen en opeten ervan geschiedde vlak voor het raam, waar Suzanne en haar vriendin voor de tv zaten. Aan hun gegil merkte ik dat ze het ook zagen, lekker dramatisch.  De dozen en zakjes bollen zaten er in en ik hield nog veel tuin over waar niks van bollen staan, misschien dat ik morgen even langs de boer ga die in de polder met zijn kar staat, met hele ladingen bloembollen tegen schappelijke prijzen.

Vriendin blijft logeren, en na het eten doken ze in de jacuzzi giebelend geheimpjes uitwisselend, heerlijke leeftijd.

0 gedachten over “tuinieren en zo

  1. Maarten

    Weer zo’n fijn huiselijk bericht. Heel gezellig om te lezen! Keep up the good work!
    Maarten