Topoverleg op woensdag

Lastig topoverleg, want waar leg ik deze grote batik top over heen, om een zo mooi mogelijk plaatje te krijgen met de meest realistische kleuren? Binnen op ons bed, het staat schitterend, maar de kleuren lijken door de flitser te flets, het rood te fel en het paars te licht. En toen de foto's op de pc stonden zag ik dat ik best wel eerst de wasmand met losse sokken had kunnen opruimen, die ik even naast bed had gelegd, en de nachtkastjes lagen ook vol met boekjes enzo (wat dat enzo is, laat ik aan jullie fantasie over), dus heb ik maar even gefotoshopt.Over de balustrade hangend, de bovenrand vastgespeld aan de Weaver Fever quilt die daar hangt, zag hij er wel mooi uit, maar ook hier kwam hij op de foto minder tot zijn recht, en ook buiten ging het niet zo gladjes, hij komt er zo ook niet helemaal op. De tuinmannen die op dit moment de tuin winterklaar aan het maken zijn wilde ik niet lastig vallen met de vraag: "Willen julie deze quilt even op houden voor de foto?", modderhanden en modder aan de broeken, nee, jullie kunnen van mij aannemen dat hij gewoon echt een plaatje is, deze quilttop!

Zo, en nu aan de lensquilt verder gaan, wordt vervolgd, en misschien wel vandaag nog.

0 gedachten over “Topoverleg op woensdag

  1. miranda sol

    Hij is in het echt ook zo mooi…..kwijl, kwijl….mocht de gene dit pracht exemplaar nu niks vinden weet ik wel een plekje hoor! …..waar vraag je? HIER natuurlijk.
    Kus!