Top af!

Nu is hij wel echt af hoor, de crossroads top, op de bee heb ik er nog 2 banen bijgemaakt, de blokjes en strookjes had ik thuis wel al gesneden, maar de het naaien ging ik op de bee doen, en toen bleek ik sneller dan gedacht en kreeg de blokjes ook nog tot 2 banen genaaid! De tussenvulling heb ik even getest, een proefquiltje van 17x 16 cm ook doorgequilt, gewassen en gedroogd kwam mooi uit de droger, wel een beetje gekrompen, maar ik was vergeten de droger op matige warmte te zetten (hij stond op bloedheet), en dat verklaarde de halve cm krimp, denk ik, hoop ik.  Nou ja, stel dat het op de hele breedte 10 cm zal inkrimpen en iets van 15 over de lengte, daar kan ik wel mee leven hoor.
 photo IMG_3326_zps070662b8.jpg
en de rest was de volgende dag zo gedaan, wat ligt het mooi op de bedden van mijn dochters
 photo IMG_3296_zps75c2631e.jpg photo IMG_3328_zps98763c2b.jpg
wie weet waar hij gaat liggen
Bij de bee hing ik de top even op om te showen en ging daarna snel aan de slag
 photo IMG_3319_zps2448d4a6.jpg
de rest van de foto’s kunnen jullie hier bekijken denk ik…. (klik op onderstaande foto, waar Miranda laat zien hoe ze de rand van haar duimquilten workshopquiltje heeft afgewerkt
IMG_3325
en anders werkt deze link wel, ik heb momenteel problemen met youtube slideshow maken (traag als dik stront door een rietje), en mijn Photobucket album is vol, en of ik even wil bijbetalen voor extra ruimte. Dacht het niet; ik zal de komende tijd de foto’s van voor 2013 wel halveren in formaat, dat scheelt al veel, is alleen een erg tijd consumerend werkje. Gelukkig heb ik ook een Flickr account.

0 gedachten over “Top af!

 1. miranda

  Een geweldig mooi quiltje Shirley, waar je ook de meest “lelijke” lapjes kwijt kan zonder dat het nog opvalt ook…en nu maar quilten!

 2. Johanna Zweden

  Shirly wat een schitterend quilt is dit geworden , en wat een leuke fotos van de dames
  Fijn weekeinden groetjes Joke

 3. Francis Gortmaker

  Ik verklein mijn foto’s tegenwoordig tot 89 kb, dat telt niet mee heb ik ergens gelezen.
  De quilt wordt erg mooi, die kleuren zijn geweldig!
  Groetjes!!