thuis

Zaterdag een lunch in een gezellig restaurantje met een wel heel bijzonder plafond, zou het vroeger een ander zaakje zijn geweest? Ik sta er deze keer ook op  Eten_2

Gistermiddag hebben we met de mannen de tegenhanger van Manneke pis gezien Vrouwke_pis  een wazige foto, het was heel druk in het steegje! Ook een hondje pis gezien als standbeeld, what’s next?

Kerk  Tegen deze kerk zijn huisjes aangebouwd, heel leuk om te zien.

Na het zondags ontbijt hebben we nog een stadswandeling gemaakt, muurtjes bewonderdMuurtje3 ,Muurtje Muurtje2 langs/over een vlooienmarkt Rommelmarkt gelopen, terrasje gepiktTerrasje om vervolgens een heerlijke lunch te nuttigen. Om 3 uur stapten we in de bus terug naar huisBusje_komt_zo ; het was mooi geweest, de tijd was gevlogen en er was teveel om te zien in zo’n korte tijd. Brussel is echt een stad om meerdere malen te bezoeken, alleen jammer dat het er behoorlijk duur is!

De straat inrijdend viel het gras gelijk op, door de beukenhaag heen zag je een mooi fris groen tapijtje; STM was vanmorgen vroeg al gekomen en had de sproeier aan gezet en kwam later terug om hem te verplaatsen. Gras1 Gras2 Gras3 Gras4

De tuin ziet er al zo anders uit, en het geluid van het verkeer achter klinkt ook anders, maar dat kan inbeelding zijn omdat ik nog het verkeersgeluid van Brussel in mijn oren heb zitten.

Evelien was net van onder de douche (ik had ze om 2 uur wakker gebeld!) en Tim was de vaatwasser aan het vullen, mooi op tijd ☺ Ik ben gelijk terug in de auto gestapt om Suzanne op te halen die bij een vriendin had gelogeerd, ze was blij me te zien; gezicht vol sproeten en hoofd vol verhalen van schoolkamp, ze raakte niet uitgekletst! Terug thuis heb ik nog even buiten op het bankje genoten van koffie en de tuin, nog even en dan komt de beplanting, ik ben zo benieuwd! Perry kookte vanavond: pizza’s van Domino’s☺en Suzanne ligt nu in bad te weken, ze is nog helemaal niet onder de douche of in bad geweest sinds schoolkamp! Als de kat van huis is….

0 gedachten over “thuis