weer uitgerust

Gisteren had ik toch echt nodig om helemaal bij te komen van het weekend, de hele ochtend geslapen en ’s middags nog wat gelummeld en een week te vroeg naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken; het kan maar gedaan zijn.

Het is zo genieten van het grasveld, de sproeier draait overuren en de katten vonden het eerst eng maar nu wel heel leuk om er op te liggen rollebollen met muisjes; zo blijft hun eten tenminste zandvrij☺

Op de fiets vanmorgen naar school, heerlijk weer en het rook naar de zomer na een regenbui. Even alle spieren weer losgefietst, geen centje pijn meer van eergisteren. Suzanne maakte zich wel zorgen vanwege haar hooikoortsklachten, ook al slikt ze weer keurig -samen met Tim- de pilletjes, elk bloempje wordt nu met argusogen bekeken. Hopelijk groeien ze er overheen.

Tussen de middag haalde en bracht ik Suzanne met de auto van en naar school, en op de terugweg naar huis ging de radio bijna helemaal open toen het nummer van Ramses Shaffy en Liesbeth List werd gedraaid, ‘de Pastorale’, een liefdeslied tussen de zon en de aarde, wonderschoon. Van ruim 30 jaar geleden, toen je nog liedjes van meer dan 4 minuten in de hitparade tegenkwam☺

En heb je nog 10 minten? Hier een ander liefdesliedje… wel wat ruiger. Het begint te rocken na een minuut of 4, dus jongelui "hang in there". Met 9 minuten begint het denk ik voor Tim pas ergens op te lijken☺ Dit werd op schoolfeesten gedraaid en dan zag je alle jongens op de dansvloer de luchtgitaar spelen, zag er niet uit! Maar dat zullen ze van ons meidengedans ook wel gedacht hebben.

En deze is voor Perry ☺ Bil-inplantaten zouden niet misstaan trouwens.

Vooruit, nog eentje voor mijn vader:

nee, tellen is niet mijn sterkste kant

0 gedachten over “weer uitgerust

  1. Yvonne aka sommeke

    Cher had het zeker koud anders had ze haar jasje toch ook uitgespeeld? Of ze had een gat in haar bloes?
    DD Els is uit de hooikoorts- en aanverwante klachten uitgegroeid! DS Tom heeft nu en dan nog last. Er is nog hoop dus.