tegenvallers

Gisteren was een dag dat jik beter in bed had kunnen blijven, alles zat tegen. Nou ja alles…

Norton downloaden mislukte en daar ben ik ruim 2 uur zoet mee geweest en nog doet de nieuwe versie het niet. Gelukkig doet de oude het nog wel, Perry gaat er als hij tijd heeft naar kijken.

Sta ik om kwart voor 6 eten klaar te maken, valt de stroom uit! Enkel in de keuken en woonkamer, maar nadat ik de stop probeer om te zetten vloept de bovenverdieping ook eruit en daar ging Eveliens werkstuk, een uur werk op de pc verdween in 1 klap. Gelukkig hadden we zat kaarsen en leek het even een middeleeuwse toestand aldus Tim, die ook opeens zonder x-box zat en tja, ook al zijn huiswerk al af dus vervelend. Suzanne zag het romantische er wel van in en ging aan tafel lezen bij kaarslicht. Overal in huis hebben we de schakelaars omgezet zodat er niks meer ‘aan’ stond en na een half uur lukte het opeens wel weer om de schakelaars in de stopkast om te zetten en kon ik weer verder gaan met koken en Evelien met haar werkstuk en Tim met zijn Xbox. Alleen Suzanne vond het jammer, lezen bij gewoon licht sprak haar opeens veel minder aan en ze schoot naar boven om achter d’r pc te gaan spelen.

Maar ik zat er helemaal door, tranen zaten hoog en toen Perry  thuis kwam en ik terwijl ik bleef strijken het verhaal deed schoot ik weer vol. Vanmorgen was ik ook niet uit bed te krijgen nadat ik er terug in was gedoken om half 9, en werd om 11 uur wakker van de radiowekker die om 9 uur was aangegaan. Door 2 uur geouwehoer heen geslapen, ik was ver weg.

0 gedachten over “tegenvallers

  1. Arja

    sommige dagen zijn gewoon snertdagen, en ook die gaan weer voorbij. ik ben trouwens net zo goed als jij in uitslapen met de blerende wekker naast me. sterker nog, om in slaap te vallen zet ik vaak de televisie aan, werkt prima!