iets beter

Het ging vandaag wel iets beter met me na de dipdag van gisteren, beter geslapen wat ook scheelt. Wel nog steeds veel last van pijnlijk stijve handen wat ’s nachts begint, ’s morgens bij het opstaan kan ik er even niks mee en dat begint me meer en meer te storen omdat het me hindert in het handwerken. Ik slik nou bijna 3 maanden Femoston hiervoor, het zou de overgangsklachten zoals opvliegers maar ook de pijnlijke handen doen wegnemen. Okay, ik heb nog maar heel af en toe een opvlieger (als ik me ergens over opwind of ergens heel erg van schrik dus bij heftige emoties) maar de pijn in mijn handen is er niets minder van geworden en daarnaast heb ik wel iets anders erbij gekregen; dankzij de hormoonpillen heb ik weer maandelijkse een menstruatie. Kijk, dat had ook weer niet gehoeven. Nou ja ik moet wel relativeren, bijna iedere vrouw van 45 heeft hier nog last van dus niet zeuren Shirley.

Fitness (van Herstel en Balans) ging goed, we kregen een kwartier dansles van een medecursist in linedance (dat voel je wel goed in je benen zeg) en wat ook heel leuk is: ze heeft 4 van de 5 vrouwen over kunnen halen om ook op line-danceles te gaan, zelf begint ze ook van voor af aan omdat ze er 2 jaar uit heeft gelegen en veel is verleerd. De mannen waren er niet voor te porren, jammer genoeg. Elke donderdagavond is dit, in januari gaat er weer een nieuwe cursus van start in Rucphen en 7 december is er een proefles en daar gaan we dus allevier naar toe. Ik heb er al zin in! Volgens de fysiotherapeut is dit een hele goede vorm van bewegen voor ons, voor iedereen eigenlijk.

Zo, nu afsluiten met een foto van ZipjeSlapen  die gisteren op mijn plekje in bed was gaan liggen en deze keer niet zoals anders op het voeteneinde maar zo mooi half op mijn hoofdkussen en een beetje onder het dekbed. Hij vond het geluid van de digi die open ging storend en het flitslicht ook helemaal niet leuk. Hij keek me aan zo van "laat me toch slapen!"

0 gedachten over “iets beter

  1. Mary

    heee leuk, linedance !! ben benieuwd naar je proefles ! en die handen, wat lijkt me dat onzettend vervelend, moet er niet aan denken……..