Te gek voor woorden

maar ik ga het toch proberen: ik heb vandaag 0,0 gewerkt aan quilts! Het eerste uur na opstaan liep ik euforisch te wezen, want ik weeg al 2 kilo minder dan donderdagmorgen, hoe is het mogelijk, zo snel, en zonder honger, allemaal op pure wilskracht.

Met Sinterklaas al in het land, ging het kriebelen bij Evelien, “doen we dit jaar weer aan surprises, en wanneer gaan we lootjes trekken?”, was haar vraag vlak voordat ze naar Amsterdam vertrok, zondagavond. Ze wist een site om het on-line te regelen, lootjes trekken, en vanavond stuurde ze een uitnodiging, gemaakt op de site http://www.lootjestrekken.nl/ Heel handig, want dan kunnen de deelnemers ook hun verlanglijstje inleveren, mocht dit wenselijk zijn, en met het trekken kan je niet jezelf trekken. Evelien heeft het zelfs zo ingevoerd, dat we ook niet dezelfde als vorig jaar kunnen trekken.Slim!

 

Vanmorgen ging Zipje op schoot zitten, eerst een beetje terughoudend vanwege de geur die ik bij me had; nee, niks vervelends waarvoor ik bij een dokter moet lopen, ik was gewoon te kwistig geweest met een lekker luchtje opspuiten, kan je zo eens hebben. En toen Zipje eindelijk lekker lag, begonnen mijn darmen van hun neus te maken, hevig geknor, en echt niet van de honger hoor, ik had net ontbijt op. Zipje’s kopje schoot omhoog, en hij keek zeer alert naar buiten, waar is dat monster? Hij zag niks, allicht, en vlijde zijn kopje weer op mijn buik en gaf zich al spinnend over aan het genot van relaxen terwijl het vrouwtje over de buik aait, om vervolgens in slaap te vallen. Weer hevig geborrel in mijn buik, Zipje schiet van schoot en loopt als een panter langs de ramen, naar buiten kijkend, balen dat-ie de indringer weer gemist heeft; om toch wat dichter bij de bron te blijven, ploft hij neer op een kussen op de grond, en hij slaapt nog lang en ongestoord.

http://youtu.be/mUCRZzhbHH0

Prachtige advertentie he, en mooie honden ook, zo in slow motion.

 

Maar wil je de dag toch lekker beginnen, dan is hier een toppertje, over schoonheid gesproken, wow, klik maar hier: http://youtu.be/axpnE8QlxwA

is het geen schatje? Bij hoeveel lezers gaat het scherm nu op groot?

0 gedachten over “Te gek voor woorden