Begint te komen

Na een hoop strijkwerk kon ik vanavond eindelijk de blokken uitleggen, het zijn ze nog niet allemaal; ik denk dat ik nog 1 rij in de lengte er naast ga leggen, gewoon vanwege het symmetrische, zie je wat ik bedoel? 1 tegel (van de vloer) is 40x 40 cm.                        De kleine gekleurde blokjes

heb ik er even niet bij gelegd, met Zipje en Zopje op de loer is dit de goden verzoeken.

Rond dit sterrengedeelte komt nog een sashing en border, in totaal 23 cm rondom. Morgen komen er ventjes om op het dak te werken (nee geen zwarte pieten, die komen ’s nachts), en dan ga ik de hele dag naaien, eerst rijtjes maken en dan van de rijtjes een hele top.

En zodra mijn moeder mijn fibermailkaart heeft ontvangen, kan ik deze ook hier showen; mijn moeder wordt donderdag 80 jaar! Wat een leeftijd he, daar tekenen we toch voor?

0 gedachten over “Begint te komen

  1. Chris

    Hahaha, ik lees net je reactie bij mij over al dat strijkwerk! Geen wonder!! Mooi Shirley. Ja, die ene rij maakt het evenwicht beter.
    Bij voorbaat gefeliciteerd met je moeder. Een hele leeftijd. Groetjes.