tandjes tuffe of ’n dikke lip

Nou Zopje heeft beiden, hij is 2 hoektanden van boven kwijt, hij slist en zijn onderlip lijkt dikker. Gistermorgen was hij onder zeil bij de dierentandarts hier vlakbij, ik mocht hem pas tegen de avond ophalen. Helemaal slaperig nog en vreselijk aanhalig was-ie, en vooral honger had hij; pas de volgende dag mocht hij weer eten, nu alleen maar drinken, en hij denkt hetzelfde over water als mijn wederhelft: da’s voor de plantjes. Hij was niet van mijn schoot af te krijgen, wat af en toe best lastig is, vooral omdat we naar een dansvoorstelling in het theater moesten.

Het was een Turkse dansgroep met een riverdancesausje overgoten, heel mooi toen ze de riverdance even lieten varen en hun echte eigen traditionele dansen lieten zien, temperamentvol, beetje militaristisch en ophitsend.

God wat een lekkere kontjes hadden die kerels, zo strak in hun stretchbroekjes, en waarom ben ik in de pauze de enige die zegt wat anderen slechts durven denken, moet Perry gedacht hebben toen ik de billen even ter sprake bracht toen ik naast een enthousiast lachende vrouw de zaal uitliep. Ze beaamde het met een gretigheid, terwijl haar man/vriend voor haar liep, met slobberbroek en dito billen. Aaah ja, juist, je moet toch op d’een of d’andere beschaafde manier aan je trekken komen. Mijn ventje heeft nog een lekker strak kontje (maar niet zo bol als bij die dansers, kwestie van oefenen) dus daar hoef ik het niet voor te doen. ’t Gaat mij vooral om het cultuursnuiven, ja.

Aan ’t eind van dit filmpje zie je een soort Zorro’s, die konden dansen! Het leek wel een gevechtssport.

0 gedachten over “tandjes tuffe of ’n dikke lip