halloween

Untitled  vandaag niet vergeten een paar zakkken snoep in huis te halen voor de hordes kinderen die langs de deuren komen, hoewel, hoe was dat vorig jaar? Ik weet dat op ons oude adres het met vlagen heel druk was aan de deur, ik kan natuurlijk morgenavond daar gaan zitten, maar ik kan het natuurlijk ook gewoon laten ☺ ‘k ben gekke henkie niet.

Sinds woensdag staat de sauna in het huissie, oooh zo lekker ruikt het naar hout als-ie warm wordt. Alleen kunnen we er nog niet gebruik van maken, want een nieuwe sauna moet eerst rustig drooggestookt worden, en daarmee bedoel ik niet de fik er in. Het hout moet door langzaam opwarmen en langzaam afkoelen helemaal droog worden, anders zouden er flinke scheuren in kunnen komen en scheef komen te staan enzo, en dat willen we niet.

Elke dag moet ik hem nu 3 uur aanzetten, woensdag mocht het niet warmer dan 25ºC worden, donderdag 35º, vandaag 45ºC geloof ik (ik moet op het schema kijken) en zo dus 6 dagen langzaam opvoeren en de 7e dag mag je hem volle bak aan hebben en dus goed gebruiken. 45ºC lijkt al warm, maar je gaat er echt niet van zweten als je er in je blootje in zit.

De electroboys hebben een beetje zitten dutten met het aanleggen van de groepen, de jacuzzi en sauna staan op dezelfde groep ipv elk een eigen groep, en nu mag de jacuzzi niet aanslaan als de sauna in gebruik is, anders slaat de stop door. Ze zijn woensdag komen kijken en zouden het snel oplossen, hopelijk is het komende week afgewerkt.

0 gedachten over “halloween

 1. Henk

  Waarom nou toch weer die associatie met mijn naam?
  In de weersverwachting hoorde ik dat het dit weekeinde weer warmer wordt, en de warmte komt uit het zuiden vandaan. Nu snap ik het: Marion de Hond voorspelt met voorkennis.
  Heel veel plezier met de sauna.. we komen zeker een keertje meezweten.

 2. martine

  Hi shirley, leuk dat je bij me langs kwam. Heb ik jouw log ook meteen ontdekt.
  Jij bent ook al zo’n gezellige kwebbel.
  Bewonder ik altijd. Zit niet in mij.
  Zag dat jij met stumpwork bezig was. Mooi wordt dat maar volgens mij erg moeilijk.
  Kom vaker langs. Groetjes.
  En de mandjesquilt moet echt dekenformaat krijgen.
  Stulpje is te klein om iets op te hangen.