de pahahaden op, de lahahanen in

en zo gingen Perry en ik net na 1 uur de deur uit, met de Nordic walken stokken aan de handen, hoewel, Perry had ze onder zijn arm, want hij wilde eerst nog een sigaretje roken, ter compensatie van al dat gezonde bewegen natuurlijk. Het stond wel raar, ik sportief met de stokken aan de polsen lopend, en Perry met 2 stokken onder 1 arm rokend.  Aan het eind van de straat kwamen we een straatgenoot tegen met zijn hondje, en hij groette ons vriendelijk. "Mijn man heeft zo zijn eigen benadering van Nordic Walken." grapte ik naar hem, en hij moest er om lachen, Perry trouwens ook.

We sloegen al pratend bospaadjes en landweggetjes in zonder echt te weten of we wel goed liepen, de wind blies hard en af en toe was het gewoon koud. Halverwege begon het te miezeren, we namen op goed geluk een ‘shortcut’; we meenden een koeienstal te herkennen in de verte, maar dit bleek een mannege te zijn met schitterende paarden in de wei vlakbij. Gelukkig kwamen we even later wel op bekend terrein, hield het op met miezeren en een dik uur later waren we thuis.

Moe en bezweet ging ik eerst douchen in het onverwarmd tuinhuisje en toen in m’n blootje de jacuzzi in; ik kon mijn badpak gisteren al nergens vinden en had geen zin om weer te zoeken. ’t Was wel even wachten tot de groep fietsers voorbij waren, want met het in bad stappen sta je wel in ’t zicht, zodra je zit gelukkig niet meer. Heerlijk relaxed, even alle rugspieren lostrillen met die harde stralen; vanaf woensdag komt de sauna er bij, mooi op tijd want het gaat flink koud worden weer. Ik heb er al zin in in. Misschien wordt het dan wel vaste prik elke zondag, middagje sauna, chili-concarne eten en luieren op de bank, mmmmm

0 gedachten over “de pahahaden op, de lahahanen in

  1. Yvonne aka sommeke

    Ik zag op hotel in Amsterdam op TV een stukje over “nieuwe uitvindingen”. Soort wedstrijdje. Moest toen aan jullie denken want er waren Nordic walking sticks te zien op wieltjes! Weet alleen niet of de uitvindster in de finale zit.

  2. Marjon

    Wauw … je eigen zwaluwhoeve zomaar in je achtertuin. Ik heb ook een bad maar daar heb ik maar heel af en toe bubbels …. ☺