feestje

Tim moest zijn verjaardag nog vieren met zijn vrienden en had begin van de week besloten dat het vanavond moest gebeuren, met een barbecue. Met 10 man. Vanmorgen haalde ik een groot afdekzeil, want er werd regen voor vanavond voorspeld, en een tentstok om het zeil in het midden omhoog te houden. ’s Middags na het boodschappen doen met Tim hebben we samen de boel opgezet, veel werk maar het zag er mooi uit toen we klaar waren. De tentstok in het midden was geen succes, veel te iel, maar de parasols zonder doek bleken heel goed te fuctioneren, precies in het midden staat er eentje helemaal open en die vooraan moest dicht blijven wegens gevaarlijk uitstekende punten.

Natuurlijk mag je als moeder geen foto’s maken, het liefst zien ze helemaal geen volwassenen, dus nam ik de foto’s vanuit mijn naaikamer. Bbq1 Bbq2

Het bleef gelukkig droog tot ze goed en wel binnen naar de voetbal zaten te kijken, de regen kwam toen even met bakken uit de lucht vallen. En na de pauze, toen het voetbal te saai was om naar te kijken gingen ze tafeltennissen,Tt al die grote lummels, beetje baldadig met te harde zware stem en melig gelach; de woonkamer ligt nu vol met modder en gras en dit mag Tim morgen fijn opruimen -dit weet hij nog niet ☺.

Ik doe het in ieder geval niet, want ik sta morgen tegen paardenbillen aan te kijken in Breda .