’t Doet geen pijn

Eerst iedereen bedanken voor de lieve berichtjes en felicitaties, zowel op de blog als privé, wat leuk dat jullie allemaal zo meeleven. Maar ja, als je als lezer al zoveel van mij en m'n gezin en vee te lezen krijgt, ga je je haast als een gezinslid voelen, lijkt mij.

Photobucket

Het buffet was zalig, ook al kwam het haast gelijk met de visite binnen, de eerste groep zat al aan het gebak, maar we hebben het buffet openen nog een uurtje kunnen uitstellen; wat koud was stond goed koud, en de warme schalen stonden au-bain-Marie boven branders, dus dat was ook wel goed. Het smaakte heerlijk (van Dekkers) en er was meer dan genoeg, wat zeg ik, we kunnen er nog wel 3 dagen van eten, maar dat doen we niet hoor. Ik heb veel in de diepvries gedaan, lekker makkelijk. 

Photobucket

Liep ik daar met mijn 50 button en sjerp op rond, ik voelde me wel opgelaten maar het hoort er blijkbaar bij; de button had ik van de kids gekregen, en de sjerp van Yvonne, die jammer genoeg niet kon komen, ze hadden zelf ook een feest. Perry had de meisjes van de bee uitgenodigd, zo hoorde ik achteraf, toen ik de deur open deed en daar tot mijn verrassing Julie en Peter stonden, Angela kon helaas niet komen, Miranda en Jack zouden later komen, die hadden zelf ook een feestje. Van de meisjes van de bee kreeg ik dit superlief quiltje, Photobucket in alle stilte voor me gemaakt, niks van gemerkt.Hier hangt hij tegen de designwall aan en wordt gelijk besprongen.

Photobucket

Tegen half 2 was het stil, iedereen naar huis, klaar, over, voorbij. Ik ben nu 50 jaar en 1 dag en het doet geen pijn.

0 gedachten over “’t Doet geen pijn

 1. Inge Slaats

  Oohhh, gezellig! Net of ik er even bij was. En wat ziet het er allemaal lekker uit, jammie jammie.
  Je ziet er énig uit hoor, met die button en sjerp, zeer uitnodigend ook. Je bent zeker vaak gekust, leuk toch!
  En natuurlijk doet 50 geen pijn, tssss….. zelfs 60 en de beetjes (LOL) nog niet eens. Van binnen blijf je eeuwig een jonge blom!

  Groetjes en lekker nagenieten hè!
  Inge

 2. Elly L

  Oh wat heb je een top dag gehad.
  Klopt het dat ik de foto van de quilt mis?
  GA maar lekker nagenieten.
  groetjes Elly

 3. Ada

  Alsnog hartelijk gefeliciteerd! Ik heb de foto’s van het buffet maar even vergroot, kon ik eens goed naar al die lekkernijen kijken…
  Leuk quiltje ook.
  Groeten uit Engeland
  Ada

 4. Renske

  Leuk die sjerp. LOL Volgens mij hebben jullie het gezellig gehad. Je hebt trouwens een mooie quilt gekregen. Leuk de katten. Nee, het doet niet zeer om 50 jaar te zijn. Echt niet. 😉

 5. Yvonne aka sommeke

  Wat een Sara zeg! LOL
  Het feest zag er super uit, lekker eten, gezellige mensen, zo jammer dat ik er niet bij kon zijn (we hadden het ook erg plezant hoor)

 6. Lian

  Ik lees nu pas over je verjaag. Dus dan maar proficiat met je 50e + één dag.
  Op de foto’s te zien was het ’n héél geslaagde dag!

 7. Berna

  Dat ziet er uit als een dag die je nog lang zal heugen en waar je met veel plezier op terug kunt kijken. Leuk!