Twee violen en een trommel en een fluit

Want mijn zus en ik zijn jarig en de vlaggen hangen uit, ei-ei-ei en we zijn zo blij, enz enz….. haha, kennen jullie dit verjaardagsliedje nog/al? Mijn zus is precies 4 jaar ouder dan mij, quilt ook en woont in Australië, al 30 jaar! Ze zijn daar nu een huis aan het bouwen op een schitterend stuk land in Spring Hill, en ze hielden in het begin van hun avond een bonfire. (8 uur later) Ook al hadden ze toestemming van de brandweer, ze kwamen toch langs, omdat het zo groot was. Dat is nog eens wat anders dan het fikkie stoken in ons potkacheltje buiten, maar goed, onze tuin is ook niet zo groot.

Er werd hier in huis al een week of 2 geheimzinnig gedaan, voor mijn 50e verjaardag hoefde ik niks te regelen (behalve in leven blijven natuurlijk), want ze zouden overal voor zorgen. Ojee, ik die van "doe maar gewoon dan doen we al gek genoeg: houd, kreeg al visioenen van levensgrote Sarah in de voortuin en zulks, en dat zorgde bij mij voor pukkeltjes, letterlijk (er zit er nog twee op mijn neus die nu goddank bijna weg zijn).

Gisteravond gingen we naar de bioscoop, naar Harry Potter in 3D, een geweldige film, de beste ever, en na het afdrogen der ogen was ik toe aan een kopje thee, het was bijna half 12. "Nou vooruit, een kopje thee mag nog wel, en je mag ook tot middernacht opblijven om je te laten feliciteren", zo sprak mijn oudste dochter, die duidelijk het heft in handen nam, "maar dan moet je echt tandjes poetsen en naar bed, en vooral niet nog even naar beneden om wat te pakken". En nee, ik mocht ook niet ipv naar bed nog even computeren, want ze hadden heel veel te doen en aangezien ze me om 9 uur alweer gingen wakker zingen, wilden ze snel klaar zijn. Zo gezegd zo gedaan, en om half 1 lag ik er in, nog snel mijn mail checken op mijn iPhone, en toen maar gaan slapen ja.

Photobucket

Om 9 uur van ze lang zal ze leven, 3 slaperige koppies aan het voeteinde van ons bed, en manlief die helemaal nog niet goed wakker was stond er wat brommend naast zijn best te doen. De cadeautjes stonden allemaal beneden op tafel, en vergezeld door cupcakes (door Evelien gebakken en zo super zalig!) de mijne met een kaarsje erop, en thee erbij, mocht ik uitpakken. Wat een verwennerij! Overal in huis hingen foto's en vlaggen, en inderdaad een Sarah voor het huis, en nog groter dan ik had gevreesd gedacht. Daarna snel douchen, want Pepe-meubelen uit Tilburg zou rond half 11 de schommelbank komen brengen; de meneer was mooi op tijd, het was nog lekker zonnig en de bank stond vlot op zijn plek. En zalig dat-ie zit, dat wordt vechten om er in te mogen als iedereen buiten komt zitten. Maar daar hoef ik voor vanavond niet bang voor te zijn, het is al vanaf een uur of 12 aan het regenen, niet al te hard nog, maar als we de weersvoorspelling mogen geloven zit er nog veel slecht weer in het verschiet. Photobucket Rond 2 uur even lekker aan de taart, die Evelien en Suzanne hadden gemaakt, mon-chou, met kersen en met aardbeienvulling er bovenop, smullen maar!De tafels voor het buffet zijn ook al gebracht en klaargezetPhotobucket (fijn dat we daar zelf geen werk aan hebben), en vanavond als de familie er is, komen ze het eten brengen, mmm, ik ben benieuwd. Ik weet wel al wat we morgen gaan eten, kliekjes.

Van de quiltvriendinnen van verjaardagslijsten heb ik ook cadeautjes gekregen, allemaal witte lapjes van de ene lijst, Photobucket en fibermail kaarten van de andere (van deze lijst ontbreken er nog 3, eentje komt zo met de auto, van mijn moeder), morgen show ik deze kaarten wel.

0 gedachten over “Twee violen en een trommel en een fluit

 1. Chris

  Shirley, VAN HARTE MET DEZE BIJZONDERE VERJAARDAG!!! Wat een heerlijke verrassingen, vooral die SUPERGROTE Sara, geweldig!! De hele buurt kan meegenieten.

 2. Marjo Bakker

  Meid,van harte GEFELICITEERD met je verjaardag en maak er met z´n alle een hele fijne dag van.Groetjes Marjo Bakker

 3. Margreet

  Hoi Shirley,
  Van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag.
  Heerlijk om te zien dat jet uitgebreid gevierd wordt. Ik wordt volgend jaar 50 en heb gezegd dat ze van alles mogen uithalen. Ik vindt het toch een hele gebeurtenis 50 jaar!!
  Geniet ervan en die sarah is SUPER voor de deur.
  Gr Margreet

 4. Renske

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. 50 jaar jong! Wat hebben ze je verrast met Sarah. Wat groot zeg. Fijne dag toegewenst.

 5. Inge Slaats

  En ook hier nog een keer: VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE 50STE VERJAARDAG!!!!
  Wat een leuk, gezellig en vrolijk gedoe is het bij jou thuis. Jij moet je toch wel echt jarig voelen. Sarah is errugh groot, zeg, hadden ze geen maatje kleiner? Ze is gaaf, niet zo’n duffe muts als je meestal ziet. Ze past echt bij jou, een vlotte moderne tante!
  Veel plezier vanavond, laat je maar lekker gaan, je wordt tenslotte maar één keer in je leven 50. Smullen maar dus!!!! En vooral genieten van alle leuke mensen die op je feestje komen (dat denk ik tenminste, dat van die leuke mensen….. LOL)

  Groetjes,
  Inge

 6. marja

  Hoi Shirley
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Fijne avond nog:)
  Marja-Brabant

 7. Adrie Jansen

  Shirley, nog van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Doet geen zeer hé? genoeten van je visite en het buffet?
  Morgen lekker nagenieten en de verhalen lezen we wel weer! ;>)))))

 8. Hilde

  Hartelijk gefeliciteerd, Shirley. Heerlijk dat je geliefden zo’n feest speciaal opzetten voor jou, daar zal je nog lang van nagenieten!

 9. Anita A

  Hoi Shirley, alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Zo te lezen hebben jullie er een leuke dag van gemaakt, en ik ga ervan uit dat het buffet lekker en gezellig was. Die schommelbank lijkt me heerlijk ! Ik hoop dat je hebt genoten van alle kadootjes en alle aandacht.Je wordt tenslotte maar 1x 50 jaar !!

 10. Aart

  Shirley, van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag! Veel gezondheid en wijsheid toegewenst. Over een paar maanden volg ik ook, maar heb Henk gewaarschuwd dat ik niet zo’n grote abraham op het balkon wil hebben.
  http://quiltaart.blogspot.com

 11. Anita

  Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag en moge er nog vele jaren volgen.

 12. Berna

  50! Wat jong nog!! Van harte gefeliciteerd, nog vele creatieve jaren (in gezelschap van je mams) en een hele leuke dag gewenst met een heerlijk buffet straks.

 13. Erika

  Alsnog van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag! Mooie leeftijd!! 🙂
  Geweldig die Sara, die zie je niet makkelijk over het hoofd.

 14. Marjolein

  Oh, wat een heerlijke dag heb je gehad zeg, en wat een grote Sara, zal je nog héél lang leuke herinneringen aan hebben. Mooie fotos ook weer, en wat leuk gedaan met die decoratie-fotos. Schitterend gewoon !Groetjes !!!

 15. nelleke

  Hallo Shirley ook van mij een van harte gefeliciteerd en nog vele gezonde jaren gewenst met je familie.Volg steeds je blog maar reageer niet altijd en geniet altijd van je verhalen.Groetjes Nelleke

 16. Marga H.

  Sara – Shirley, van harte met het bereiken van deze mijlpaal.En wat ziet het er allemaal weer gezellig uit, geniet er maar van.

 17. Else

  Hey Sarah, gefeliciteerd met je verjaardag! Oh wat ziet het er gezellie uit, hoop dat je een KEI-Leuke dag hebt gehad. Liefs en een dikke knuffel van mij

 18. henny

  Ha die Shirley,
  Gefeliciteeerd met je 50 jaar en 1 dag. Natuurlijk kom ik weer achteraan kakken maar ik lees dat je een hele gezellige dag hebt gehad en dat is het belangrijkst.