Gezond bezig zijn

Ik was een paar dagen geleden in ons oude huis, om de verwarmingsmonteur binnen te laten voor de jaarlijkse controle, en in de tuin staat een pruimenleiboom, met altijd superlekkere paarse pruimen; dus ik pluk er eentje en neem een grote sappige hap, en al kauwend kijk ik naar hoeveel pruim ik nog in mijn hand heb, en zie vrolijk zwaaiende rupsjes bij de pit zitten. Hallo! Gelijk uitgetuft natuurlijk, want als ik eiwitten wil hebben, prefereer ik toch wel de dode vorm. Ik kan me ook niet voorstellen dat er volkstammen zijn die dikke witte larven uit bomen peuteren en deze dan lekker leegzuigen. Ze kijken hierbij ook zo gelukzalig, dat het vast wel een allersmakelijkste hap is, maar mag ik bedanken?

funny gifs

 

En op zoek naar een leuk gif-plaatje vond ik deze, Photobucket dat is ook wel toevallig! Hier ga ik aan beginnen zodra ik wat heb afgemaakt, zoals daar zijn:

ik denk dat we dan in September leven, er is nog een hoop te doen dus, maar dat zal toch wel lukken.

0 gedachten over “Gezond bezig zijn