streetdance

Vandaag stond het hier in het teken van streetdance, Suzanne moest vanmorgen eerst 2 uur oefenen in het wijkhuis en aansluitend gingen we (met 6 auto’s) naar Breda waar ze moesten optreden op een plein waar ook een braderie gaande was. Ze hadden al maanden geoefend, hebben op Koninginnedag een optreden in Roosendaal en vandaag was dus een generale repetitie. Een hoortoestelwinkel aan het plein was van de ouders van één van de meisjes van streetdance en daar mochten de kinderen hun broodjes eten, tassen en jassen achterlaten en uitbollen, het was een gezellige boel daar binnen, en de ouders namen het er toen van om even over de braderie te lopen.

Het weer zat mee, af en toe brak de zon door, gelukkig ook tijdens het optreden. Zoals je op de foto’s ziet hadden ze wel bekijks, tijdens hun eerste optreden om half 2 was het drukker dan een uur later, toen Perry kwam kijken en de digi mee had genomen zodat ik foto’s kon maken. Malou, de lerares -met zwarte broek- is net 18 jaar oud en valt niet op tussen de kleintjes.Sd6  ☺ Sd1 Sd2 Sd3 Sd4 ze waren allemaal keimoe na afloop, wat was het stil in de auto ☺

onderstaande filmpjes zijn met digi opgenomen tijdens een repetitie, soms moet je meerdere malen klikken om beeld in beweging te zetten.

0 gedachten over “streetdance

  1. Marjolein

    Je Diamond roses is schitterend geworden zeg! Daar zal Evelien vast heel blij mee zijn! Wat leuk dat Suzanne aan streetdance doet,leuk ook die filmpjes! Groetjes, Marjolein.