slopen(d)

Rond 12 uur zijn Perry en Tim naar ons oude huis gegaan -lekker op het heetst van de dag- om het tuinhuisje te slopen. Het hout was aan de buitenkant langs het dak aan het wegrotten, en opgeruimd zou het beter zijn voor de verkoop van het huis. Met het leeghalen van het huisje ging Perry nog door zijn rug, de schade leek mee te vallen, maar wat zullen de jongens morgen hun spieren voelen! Toen ik om iets voor 5en kwam kijken was het grootste deel al foetsie:Kb  laten staan was misschien toch beter geweest, achteraf gezien; wat een zooi om nog op te ruimen, en daarna de muur wat schoonmaken, Kb2 daar zullen nog wel 4 ritjes naar de vuilstort voor nodig zijn. Morgen gaan ze met een kettingzaag de wanden kleiner maken, dat sloopt makkelijker hopelijk. Na het weekend als mijn wederhelft weer aan het werk is zal ik het samen met de kids vreder op ruimen, het zal wel moeten.

Ik ben even naar Hoek gereden om Nicky weg te brengen en kon mama in actie zien met haar stitchery, het draad in de naald brengen gaat best lastig zo, met de naalddoorhaler van Clover lukt het wel als het enkeldraads DMC is. Herkennen jullie het borduurtje? Ze vond het wel toepasselijk, een dame die in haar stoel zit te genieten van de tuin.S Hoek Truus

0 gedachten over “slopen(d)

  1. Sandra

    Hoi Shirley
    Even een kijkje bij je genomen. Zulke klussen vallen toch altijd tegen ja, succes met al het opruimwerk. En een lieve stitchery van je moeder, fijn dat ze dat kan doen.
    Groetjes