down under

Nicky Nichtje Nicky (dochter van mijn zus Patricia die in Australië woont) is bij ons voor 1 nacht, hier zie je ze zitten achter Eveliens bureau; jammer dat ze haar nichtje misloopt maar wel comfortable dat ze een hele kamer, pc en tv voor haarzelf heeft. Morgen breng ik haar naar Hoek, zodat ze haar opa en oma ook met een bezoek kan vereren en kan bijpraten.

Nicky heeft al een duik in de jacuzzi genomen, en treft het wat het weer betreft, droog en af en toe zon, vanaf het weekend zal ze wel meer zon zien, ze vertrekt dan weer naar Australie, na 4 weken vakantie.

24, hmmm zo oud was ik ook ongeveer (jaartje ouder) toen ik naar Australie ging, en tot grote opluchting van mijn ouders ben ik ook weer na 3 maanden terug gekomen. Leuk als vakantieland, maar niet om te wonen, ik zou de groene frisheid en de koude winters missen, hoewel… met de global warming worden de winters en zomers steeds warmer en voor je het weet is de Eucalyptus ingeburgerd als nationale boom en hoppen er hier ook kangoeroes rond.

Dat zal nog een hele schrik zijn voor Zipje en Zopje: "Sooweee, da’s een vette muis!".

0 gedachten over “down under

 1. rens

  Hi Shirley,
  Wel op het moment is het weer in australie(victoria, ze woont toch daar?) nu niet zo schitterend. Vooruitzicht:
  Sunday A few showers. Min 5 Max 12
  Monday A few showers. Min 5 Max 12
  Tuesday Shower or two. Min 5 Max 13
  Wednesday Few showers.
  Min 7 Max 13

  Rens.