verzopen katjes

Elke nacht zo rond 3 uur smsde Evelien me zodra ze terug in de tent was na het stappen. Dat ik terug smsde had haar wel verbaasd, zo zei ze vanavond, en toen ik vroeg "maar waarom ’s nachts?"antwoorde ze met "omdat ik me verveelde". Slapen is geen optie als je met z’n tienen voor de tent nog gezellig zit uit te bollen, de gedachte alleen al! Ze lagen meestal pas tegen 5 uur in bed. Vannacht smsde ze dat ze wel last kreeg van de zonne-allergie, jeuk op haar benen enzo, en ik wist om half 4 ook niks zinnigers te antwoorden dan "aftersun op smeren en uit de zon blijven!".

Vanmorgen 8 uur was het aan het stortregenen en onweren en ik draaide me nog een keer lekker om, 2 uur later smsde ik naar Evelien hoe alles ging en of ze liever opgehaald wilde worden vanwege de uitslag. Ze smsde terug dat ze wel vandaag naar huis wilde komen, niet vanwege de uitslag maar vanwege de nattigheid; het noodweer had ook bij Renesse huisgehouden er stond een laag water van 10 cm in hun tent en alles dreef. Ze had maar 1 droge broek en 2 droge shirts, de rest was drijfnat.

3 wasmachines en 2 droogladingen later is er niet veel meer van de schade te zien, en terwijl onweer en stortregens weer over onze tuin heel drijven staat Zopje aan de deur te tikken, tot op z’n vel drijfnat! Ik probeer hem handdoekdroog te krijgen, maar dit vind hij niet leuk en peert hem, om later op schoot van Evelien te gaan liggen. Dat droogt vast veel beter op, voor hem, en ook veel gezelliger.

0 gedachten over “verzopen katjes

  1. Marjolein

    Wat schrijf je toch altijd weer gezellig. Ik kom regelmatig langs om even te lezen en te checken of alles goed gaat.

    Hartelijke groet,

    Leintje