Show& Tell

Dit jaar was voor het eerst dat ik niks te showen had, dacht ik, want wat ik had afgemaakt had ik ook weggegeven, maar toen iemand zei dat ze mijn affe kerstquilt graag wilde zien, schrok ik wakker. Verrek, dat is waar, daar was ik het vorig quiltweekend aan bezig; de top was op tijd klaar om te showen op de quiltdag in Helmond, de hele quilt was op tijd klaar om in de kerstperiode te kunnen hangen in de quiltwinkel, en dan vergeet ik hem toch nog mee te nemen naar het quiltweekend waar het allemaal begon! Oh dit vond ik wel erg hoor, en ik had graag de klok twee dagen terug willen draaien, zodat ik de quilt in de auto had kunnen leggen, maar goed, volgend jaar zal ik het toch niet vergeten?

We kregen een show en tell om je vingers bij af te likken, mijn moeder liet haar Scrap Attack quilt zien, als quillow gemaakt met een knalrode flanellen achterkant, en haar siggiequilt, met een achterkant van allemaal zelf geverfde stoffen, wat ben ik trots op mijn moeder!
Er was nog een moeder van een weekendganger meegekomen, namelijk die van Judith, over wie we veel hadden gehoord bij elke Show& Tell; ” En deze quilt is doorgequilt/afgewerkt door mijn moeder”, was haast een standaard zinnetje bij elke door Judith geshowde quilt.

Brigitte liet een quilt zien die ze had vernoemd naar het liedje De Steen, onderin haar quilt zag je de steen(tjes?) die ze had verlegd. Hier het liedje (ik kende het niet).

Magda opende de show en tell, we waren heel blij dat ze er ondanks haar zware chemokuur bij kon zijn, het was voor een gezond mens al heel vermoeiend, maar wat een kanjer dat ze het volhield!
Door op het pijltje op onderstaande foto te klikken krijg je alle foto’s te zien,
QW-B 2015 Show& Tell
Als je liever naar het album wilt gaan om alle foto’s groot te zien, klik dan op de foto met de quilt met vier benen. Kleine Manon- dochter van Sarah- liep rond en ging opeens naast haar oma Katrien staan, zo schattig!IMG_2238

En wederom gaat het volgende blogje weer over dit weekend, ik krijg het niet allemaal in één blog gepropt.

6 gedachten over “Show& Tell

 1. Truus

  Dat lijkt me een heerlijk ontspannen weekend geweest! Leuk zijn al die verschillende scissors fobs die jullie voor elkaar hebben gemaakt. Je krijgt weer veel inspiratie door de mooie quilts van de show&tell.
  Nu bijkomen van het drukke weekend en nagenieten.
  groetjes,Truus uit Drenthe

 2. Elly L

  Wat een heerlijk weekend weer.
  Persoonlijk vind ik het liedje door Paul de Leeuw gezongen mooier. Het is een lied dat mij raakt.

 3. Lida

  Oh wat laat je weer veel moois zien, maar ik ben deze keer echt weg van de prachtige quilts van je moeder, wil je haar mijn complimenten overbrengen?
  Bedankt heb genoten van al dat moois, groetjes
  Lida

  1. Karin

   Wat een prachtige werken komen er voorbij, geweldig. Is vast een heel leuk ,druk maar zeer inspirerend weekend geweest!!!

Reacties zijn gesloten.