seriously

Santa  moet Suzanne gedacht hebben, toen Perry opeens met een santamuts de kamer in liep, ’t is dat of met sokken aan zijn oren rondlopen, wat een vent ☺Oren In de kamer slingeren er altijd wel sokken rond van onze jongste spruit.

Toen deze zelfde spruit er lucht van kreeg dat de mist-treatment van het bad het deed was ze in een mum van tijd uitgekleed en lag ze in bad (dan wel he), Suus te genieten van een lekker luchtje, hoewel, lekker…sinaasappel/citroen is de minst lekkere vind ik. 

Voor een verjaardagslijst moest ik een Sun Bonnet Sue maken, op een ondergrond van 20x 20. Ik wilde het eens met de hand doen, dus met onzichtbare steekjes appliceren ipv met de naaimachine. Heel blij met het resultaat liet ik hem dinsdagavond zien aan de dames van de bee Sbs1 en toen viel me pas op dat het lapje niet vierkant maar iets rechthoekig was, 20x 19….shiiiiit. Dus heb ik een nieuwe moeten maken, natuurlijk had ik niet meer genoeg van dat lieve blauw om een hesje te maken, maar afgezien daarvan is hij toch ook heel goed gelukt.Sbs2 De paardenstaartjes vond ik gewoon leuk om er als extra bij te maken, geen idee of dit mag bij een officieel SBS. Patronen van dit meisje en haar vriendje kan je oa hier vinden, en ook hier . Met een heel stel verschillende bij elkaar kan je er een leuke quilt van maken.Quiltcompany_1973_3466587 Ik denk dat ik de eerste -de ‘foute’- in een klein lijstje ga zetten.

Gisteren zijn we naar een trouwfeest geweest van een neefje van Perry, hij trouwde met een mooie roodharige kleuterjuf, een lief ding om te zien en ook heel zwanger. In September verwachten ze hun kindje, dat vraagt om een lief babyquiltje denk ik. De aanstaande opa en oma straalden toen ze er over vertelden. Na afloop van het feest -dat tot 6 uur duurde- gingen we (ons gezin) lekker uit eten op de oude markt, bij de Belofte, ’t was lekker. Thuisgekomen hadden we nog net plek voor een puntje kersenvlaai ☺

Sneeuw, hagel, regen, dit alles was toch voorspeld vanaf vandaag of ben ik nou mis? Stralend weer, beetje bewolkt maar droog en niet lager dan 9ºC, dus boffen! Tuin1 Wel ben ik van plan de margrietjes in pot binnen te zetten vannacht, voor het geval dat…

0 gedachten over “seriously

  1. Adrie J.

    leuk zijn de sue’tjes om te maken hé? De volgende op de lijst is óók een Sue, dus je kunt je talenten nog een keer botvieren daarop! LOL!!
    Maar het zijn schatjes geworden,die je al klaar had en “verkeerd” was is héél erg mooi!!
    groetjes, Adrie
    (die dus nu aan de 2e SunBonnet bezig is)