intrigerend

Op zijn minst intrigerend is dit overhemd Knoopje van Perry, alle knopen zijn met wit garen vastgestikt op eentje na, waar rood garen bij is gebruikt. Waarom in vredesnaam? Kwamen ze bij de controle er achter dat het knoopje los zat en gooide de manager het overhemd naar een willekeurige naaister die net aan de rode bloesjes van H&M bezig was? "Zet hier die knoop eens op vast en snel een beetje", snauwde de man naar het meisje en met een rood hoofd pakte ze het overhemd van de vloer op. Zo overdonderd en bang nog op haar kop te krijgen als ze tijd zou verspillen durfde ze ook de tijd niet te nemen om van garen te wisselen en zo zat het knoopje in een mum van tijd vast, met rood garen. De manager, veel te druk bezig met andere werknemers de huid vol te schelden ontging het ten ene male en snel stopte het meisje het overhemd in de zak affe overhemden.

Zo moet het zijn gegaan, bedacht ik me tijdens het strijken van de overhemden, tevreden met het verhaal. Toch?

0 gedachten over “intrigerend

 1. Arja

  ik denk meer dat het een statement is van een bepaald Merk. heeft Perry meer overhemden van dit Merk en hebben die allemaal dit kenmerk?

 2. Dita

  En ook nog er anders opgenaaid! Lief heeft ook één overhemd met allemaal verschillende kleurtjes voor de knopen. Schijnt een poosje mode te zijn geweest. Colourful! Weet je wel :>))

 3. henk

  Misschien het knoopsgat ook met een afwijkende kleur? Dan weet je dat je daar kan beginnen met dichtknopen zonder het “Andre van Duin effect” te scoren.

 4. Bibi

  Curieus. Volgens ongeschreven regels moet de das misschien tot aan die knoop komen? Handleiding eens herlezen LOL

 5. Arja

  hola, wat zie ik nu op mijn strijkplank? het nieuwe overhemd van mijn wederhelft heeft dezelfde afwijking. we kunnen dus constateren dat het niet aan Perry ligt, of aan het vlijtige naaistertje. de Andre van Duin theorie komt denk ik het dichtst bij de waarheid, want het knoopsgat is eveneens afwijkend. jammer, ik vond het verhaal van het naaistertje leuker.

 6. Adrie J.

  ik zie het vóór me , zoals jij dat beschrijft!hahha!
  Maar het zal idd wel de aannemelijke theorie zijn van het André v.D. effect.