Samen

Wat een fijne dag, we waren de hele zaterdagmiddag op bezoek bij onze jongste dochter en haar vriend, zijn moeder was er ook en halverwege de middag kwamen onze zoon en zijn lief er bij, terwijl mijn DH onze oudste dochter van het station ophaalde. En zo zaten we heerlijk af te koelen in de tuin, muziekje aan en genieten van elkaars gezelschap, wat een rijkdom. 

Evelien dook vlak na het eten in bed, ze was zo moe, drukke dagen achter de rug en nog steeds last van de bijwerking (misselijk na het eten) van haar tweede Pfizer prik zes weken geleden. 
Sherlock durfde pas vanonder ons bed te komen toen hij al een uur geen geluiden van boven had gehoord, en sluipend kwam hij de woonkamer in, maar toen hij Jon zag vergat hij zijn angst en rende kirrend op hem af. En even later lagen ze samen naar de voetbal te kijken
D003DA83-7A8D-492A-9EDE-6CDA3C895184
Elke keer als DH kuchte, ging verzitten of wat zei keek Sherlock eerst naar hem en dan naar mij; “‘t Is goed ventje, kijk maar lekker verder”. 
57663E8D-67B7-46F4-894A-FFE7587A10B7
Van het gerommel van de onweer en enkele flitsen keek hij niet op of om, net als Jon die diep zuchtend zijn kopje neerlegde, hij dacht vast hetzelfde over de wedstrijd als ik, vooral dat constante getoeter van de supporters vond ik irritant, wat een kut geluid, kan iemand die toeter niet even afpakken?

Jon moest voor het slapen gaan nog even naar buiten voor een pitstop, de dikke groene kikker welterusten kussen en kijken of de egels al hun eten op hadden. Sherlock zat al die tijd met zijn neusje in de kier van de schuifpui, zo kreeg hij toch ook een frisse neus. Met trillende staarten keken ze toe hoe ik hun etensbakjes vulde met een bodempje droge brokjes en daarop een schepje tonijn, ze renden voor me uit de garage in en vielen aan op hun eten alsof ze nog niks hadden gehad vandaag 😆

Vandaag Vaderdag, lekker met het hele gezin hier lunchen, gezellig 🥰

4 gedachten over “Samen

 1. Willeke

  Heerlijk he? Het hele spul gezellig bij elkaar.
  Dat is inderdaad echte rijkdom!

  Fijne vaderdag voor jouw lief en fijne zondag voor jou 😉

 2. Ingrid

  Fijn, al je grut met aanhang bij elkaar..genieten hoor.

  En de katten, wat een genot die twee bijelkaar te zien.. alleen jammer van sherlocks tandjes..och och..

  Fijne dag!!

 3. Yvonne aka sommeke

  Dat zijn gezellige tijden. (Wel jammer van de Pfizer-ellende van oudste. 6 weken al? 😕)
  Focussen op het positieve en genieten met z’n allen!

 4. Truus

  Gezellig weer samen zijn en genieten van elkaar!
  En vandaag weer en vaderdag vieren –de dag kan niet meer stuk!
  Vervelend van de ellende van Pfizer voor jullie oudste–hoop voor haar dat het nu gauw over is.
  Gezellige dag vandaag!
  groetjes, Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.