rot stemming

Ik zit vandaag in een rot stemming Cid_6bf055f33a0e4b48a19a350f27f25ca7, ben ongesteld en voel me zwaar in het hoofd, het miezert af en aan en tussen de miezerbuien door blijft het grijs buiten. Ik zit gelukkig wel al weer aan de goede kant van de strip van de hormoonpillen, 3e dag al dat ik aan de witte pillen hang dus er komt vanzelf wel weer verbetering in, maar niet snel genoeg naar mijn zin. Er moet nu ook niemand iets zieligs vertellen want ik ben zo labiel als wat.

Ik ben ook niet vooruit te branden, en heb er ook behoolijk de pé in dat gisteren en vanmorgen 3 broodjes mislukt waren. Ik was door mijn vaste mix heen (150 gr Waldkorn meng ik dan met 350 gr Suprima plus, 5 gr droge gist en 15 ml olijfolie en 310 ml water) en ik gebruikte de andere mixen want die moeten ook op ook al smaken ze lang niet zo lekker als de Waldkorn. Maar het brood werd niet hoger dan zo’ 15 cm! Dus gisteravond bij AH een pitjesbroodmix gekocht, en ook deze kwam niet zo hoog, hij bleef zo’n 5 cm onder de rand van het bakblik hangen. Bb Hongerig reed ik vanmorgen naar Boerenbond  -die was gisteravond al om 8 uur dicht- en ik heb voor een maand aan broodmeel gehaald, toen naar de bakker want een mens moet toch eten. Maar wat valt gekocht brood toch tegen als je zo verwend ben met elke dag vers geurig en zeer smaakvol brood. Gelukkig is het eerste brood alweer dampend en heel hoog uit de broodbakmachine gekomen vanmiddag en ruikt het in huis weer lekker. Niet dat het bij ons in huis stinkt, je moet het wel willen snappen.

Ik ga proberen iets leuks te doen….goh wat klinkt dat spontaan. Ik zou eerder een voorbeeld aan Zipje moeten nemen, die ligt al de hele dag op ons bed, elke keer in een andere luie houding.Zopje_op_wf_1 Hier op de foto ligt hij er nog netjes bij, andere poses zouden niet misstaan in de playboy voor katten.

0 gedachten over “rot stemming

 1. Laura

  Tja Shirley, je hebt zo van die dagen dat je beter in je bed kan blijven. Ze zijn zo dom nog niet, die katten! Dus hoofd onder de dekens en morgen schijnt de zon weer. Sterkte.
  Doeiii
  Laura

 2. Anoniem

  Hormonen hé, lastig hoor. Morgen gaat het vast weer beter! Don’t worry, be happy !! (jammer dat ik de melodie je niet kan sturen, van dit liedje knap ik zelf altijd op).
  Groetjes, Marjolein.