controle

Om 9 uur zaten Perry en ik bij de specialist voor de controle, hij was heel tevreden over de uitslagen, alles zag er goed uit!  Leuk4  Over 4 maanden mag ik terug komen voor een CT-scan en bloedprikken en de week erop bij hem weer voor controle en uitslag.

Hij had alleen 1 ding op me aan te merken: ik weeg veel te veel. Nu was ik zelf ook al tot die conclusie gekomen, de kans op suikerziekte neemt alleen maar toe, en nu ik van het ene af ben wil ik niet het volgende krijgen. Daarnet woog ik bij de specialist 3 kg meer dan thuis, maar gelukkig was ik al 2½ kg kwijt sinds afgelopen week (geen ongezonde tussendoortjes meer, veel water drinken en meer bewegen). Hij snapte het wel dat ik zeker tot december de angst had om af te vallen, (december, omdat het in die maand ook ontdekt was blijft, denk ik, een akelige maand) maar ik zei dat die knop nu helemaal om was. Dat ik 2x per week fitness bij Rocky (die nu Fit For Free heet, maar dat klinkt toch niet?) en 1x per week nog bij Herstel en Balans. Hij knikte tevreden. Hopelijk zijn er in Mei alweer minstens 4 kg’s af. Ach, als ik toch kon toveren…

0 gedachten over “controle

 1. Miet

  FANTASTISCH GOE NIEUWS !!!!!!!!!
  Ik ben zoooooooooooo blij voor jou !!! Jippijeeeeeeee :o))

  Miet

 2. monique

  Shirley,

  Geweldig nieuws. Zo’n goed begin van 2007.
  Houd vast die gedachte.

  Monique

 3. Marjolein

  Wat een geruststelling! En ach, dat afvallen komt wel weer toch? Zou ik me maar niet druk om maken, maar van alles een beetje minder scheelt misschien ook al wat kilo’s (moet je horen wie het zegt LOL). Groetjes, Marjolein.

 4. Anita

  Hoi Shirley,
  gefeliciteerd, fijn voor jullie.
  En heel veel sterkte met het afvallen, hier is iedereen aan het Sonja Bakkerdieet met goede resultaten.
  Groetjes Anita

 5. risja

  Nou dat is wel een felicitatie waard de goede uitslag.

  Succes verder met het lijnen (wie niet lol )gr.Risja