Rieperdepiep

19 jaar geleden werd Tim geboren, het was bloedjeheet en het was even heel spannend met de navelstreng 3x om zijn nek gewikkeld, maar voor zover we nu kunnen beoordelen valt de schade enorm mee 😉

Photobucket Rieperdepiep hoeraaa. De biscuit-bodem voor de slagroomtaart staat te rusten voor de nacht (24 mei is bijna 1 uur oud als ik dit blog),Photobucket (vergis je niet in het formaat, hij past net op een groot eetbord), tegen de middag maak ik hem verder af, maar het ruikt nu al zalig.

Helaas kan zijn grote zus er niet van snoepen, ze moest gisteren (maandag) weer terug naar Amsterdam, studies gaan voor feestjes, hoewel ze vandaag wel een privé-feestje heeft: nadat haar mobieltje weken geleden in een Amsterdamse kroeg was gejat, en ze afgelopen week de strijd met de verzekering had verloren, kreeg ze vandaag d'r nieuwe mobieltje binnen, waarmee geïnternet kan worden. Rare verzekering, als het op vakantie was gebeurd, was ze er wel voor verzekerd geweest.

Een updateje van de hexagonen, ik heb er 2 weer aan vast gemaakt, ging lekker tijdens Bones kijken.

Photobucket

en voor wie nu pas inhaakt, er komen ongeveer 13 hexjes op een rij per rand, denk ik, en tussen de zigzagrand en de hexjes komt nog een sashing, ik meen in 't blauw. .Photobucket

0 gedachten over “Rieperdepiep

 1. Chris

  Dat is spannend geweest, 19 jaar geleden! Zo te zien, is er inderdaad niets mis met hem. Pracht vent hoor! Gefeliciteerd. De taart zal wel lekker worden, ziet er nu al goed uit.
  Je Antieke vind ik beeldschoon worden!

 2. Marjon

  Gefeliciteerd voor Tim (en ook voor jullie natuurlijk !) maak er een lekker feestje van maar dat zal wel lukken als ik zo die taart zie (jammie)

 3. Heleen

  Gefeliciteerd met deze grote kerel! En die taart zal vast wel smaken. Je gaat goed met je hexjes! En dan heb je straks ook weer een top klaar.

 4. Laura

  Wat een schattige babyfoto! Wat een heerlijke vent, zowel groot als klein.
  Van harte gefeliciteerd voor Tim en voor jullie allemaal. Fijne dag, en de taart ziet er nu al lakker uit. Je antieke wordt leuk met die hexagonnen. Groetjes, Laura

 5. Els

  Van harte gefeliciteerd met je jarige zoon, hij is mooi opgedroogd zeggen ze hier hihihih…
  Wat ga je snel met je hexen knap hoor!!

 6. De knapste

  Gefeliciteerd met je zoon, en bedankt voor je reactie op mijn blog. Even over het onderste randje van blok 18, dat is echt zoals het voorbeeld. Er zitten blokken tussen waar geen ene logica in zit, toch maak ik ze maar zoals is aangegeven. Ik heb natuurlijk wel nog even gekeken of ik het wel goed heb gedaan.Jou quilt ziet er helemaal super uit, wat een mooie kleuren, succes verder met hexen maken!

 7. else

  Gefeliciteerd met Tim, tis een lekker ventje geworden (lol) En wat ga je hard met je hexen, ziet er toppie uit. fijne zonnige dag, knuffel Else

 8. Hilde

  Felicitaties voor Tom en zijn mama.
  En tussen de voorbereiding van de feestelijkheden bij je nog zo naarstig met de hexjes, de AQ wordt steeds mooier.

 9. miranda sol

  Beter laat dan nooit niet….dus

  Van Harte Gefeliciteerd met jullie Tim!

  Dat hij nog lang en gelukkig mag worden….hihihi, dat lang is hij al en volgens mij komt het andere ook vast wel goed.

  Enne je AQ looks great Shir!