Nagenieten

Er was nog taart over van gisteren, en dus was het nagenieten bij de koffie, met een zeer luchtig puntje, met de deur dicht anders waaide hij weg! Zo luchtig ja.

Photobucket Ik heb er vanavond ook nog eentje genomen om de verjaardag van Yvonne te vieren, en ik gebruikte hetzelfde puntje taart om ook de 1000e blog van Marjon te vieren.

Ter compensatie van al dat lekkers heb ik gisteravond een vegetarisch menu genomen bij de Argentijnse grillroom, waar Tim heen wilde (met opa en oma erbij),  heeft mijn coach me vanmorgen extra groen sneeuw laten zien met de fitness, én heb ik 3 uur in de tuin gewerkt.

Gisteren kreeg ik een vet compliment van een meisje bij de kassa, ze vond mijn ketting zo gaaf, en ze vroeg zich af waar ik hem had gekocht. Nou, bij Ginkyo, hier zie je welke ik bij haar heb gekocht:

Photobucket ze zijn stuk voor stuk uniek, de glazen stenen; ik had nog een paar losse kettingen gekocht in andere kleuren om te kunnen wisselen, en toen bedacht ik me dat ik nog kralen van de vakantie in Barcelona had liggen, en die heb ik er toen op geregen:Photobucket en op haar site kan je ook knoopjes bewonderen met haast quilterige motieven. Ik dacht dat de knopen zwaar zouden zijn, maar dat is dus niet, dus ze zijn ook goed te gebruiken op quilts, maar ook heeft ze prachtige glasknopen om op bloesjes of jasjes te zetten, en ook vintageknopen!

Vanavond werd ik door een callcenter gebeld, een meisje aan de andere kant van de lijn die me "dief van uw eigen portemonnee" noemde, als ik niet in zou gaan op het aanbod, en die in elke zin minstens 1 keer 'mevrouw' tegen me zei. Ze ratelde maar door en door, en op het laatst hoorde ik alleen maar "mevrouw, mevrouw, mevrouw", terwijl ik met een half oog naar tv zat te kijken; het werkte op den duur op mijn lachspieren, en toen ik haar aanbod vriendelijk doch resoluut afwees, kreeg ik nog een meneer aan de lijn die me attendeerde op het Bel-me-niet register, -waar ik ons nummer maanden geleden al bij had aangegeven-, maar blijkbaar was het uitgewerkt. Ik heb het deze keer on-line gedaan, en daar kon ik dus een heleboel onderwerpen selecteren waarvoor ik niet meer gebeld wil worden. Hopelijk is de houdbaarheid van deze melding wat langer.

Deze callcenter vind ik leuker:

0 gedachten over “Nagenieten

 1. De knapste

  Nou zo’n stukje taart ziet er ook heerlijk uit. Ik wil even op mijn mailnaam terug komen, dat heeft onze oudste zoon gedaan. Die vind zich de knapste thuis, hij heeft een keer bij ons thuis achter de computer op mijn blog gereageerd als de knapste. En nou staat het er steeds bij, ik schaam me dood, want het klinkt hardstikke verwaand. Ik moet toch eens uit zien te vinden hoe ik dat kan verwijderen.

 2. Marga

  Één dagje te laat maar goed de wensen zijn er niet minder hartelijk om bedoeld. Nog van harte gefeliciteerd met de 19 jarige.
  De TAART ziet er inderdaad heel luchtig uit, {je zou haast zeggen zo luchtig daar word je toch niet dik van} die moet wel heel lekker geweest zijn. Hangers zijn een plaatje.

  Groetjes,
  Marga♥

 3. Chris

  Toch heerlijk, zo’n luchtig taartje! Je hebt de calorietjes weer weggewerkt, haha.
  Ergerlijk is dat, die soort telefoontjes. Wij hebben er geen last meer van hoor, ook opgegeven bij dat register.