Redwork, the end

Niet afgeleid door internet, tv of radio, want Essent lag er helemaal uit van 9 tot 4, ging ik vanmorgen vroeg al snijden; de donkerrode rand is 3 inch, en hij was mooi haaks gebleven, en kijk eens hoe mooi plat hij nu al ligt!
Photobucket
De biezen had mijn moeder allemaal al gesneden, ik hoefde ze enkel tot één lange lint te naaien, strijken (en in 1 moeite door het aangename met het nuttige verenigd door de 5 overhemden die er hingen ook mee te nemen) en toen op de quilt genaaid. Eerst op de top, toen naar achteren omgeslagen en door op de voorkant langs de bies te stikken heb ik de de bies op de achterkant vastgenaaid. Euj, dat klinkt ingewikkelder dan het is, er staat  een duidelijke foto-uitleg bij de tutorials, klik maar op het mapje bovenaan mijn weblog, in het zwarte balkje onder de kin van een geeuwende Zopje.

En nu mag hij even in de hal bij ons hangen,
IMG_0002-1Photobucket
Morgen breng ik hem naar mijn moeder, die blij is nog wat te hebben voor de show& tell bij de (Terneuzense) Diamond Patchers. Als je op deze link klikt, en dan op foto albums, dan zie je het mapje met foto wedstrijdlapje jubileumtas, en die eerste 2 foto’s zijn van mijn moeders werk, ze won de eerste prijs toen (voor de zoveelste keer 😉 ) ze moesten iets maken van een gekregen lapje, en mijn moeder maakte van het vlinderlapje meerdere dingen, is het niet super? Het (basis) patroon van het naaldenboekje kan je hier vinden, en je kunt er dan je eigen draai aan geven.

 

0 gedachten over “Redwork, the end

  1. Willeke

    Geweldig, wat mooi gemaakt en ik snap dat je supertrots bent op je moeder!!!!

    Ik hoop dat jullie nog lang van elkaar mogen genieten,