Reds having fun

Photobucket

Om iets na 11 uur reden we naar Breda, met 2 'Gingers' -zoals Tim ze noemt- op de achterbank. Nu een keer niet opvallen omdat je rood haar hebt, het was een geweldige dag. Uit alle hoeken van de wereld kwamen roodharigen naar Breda toe, het was overweldigend. De meisjes genoten en zelf liepen we ook onze ogen uit te kijken, zoveel roodharigen, en zoveel verschillende kleuren rood, super! 12 Uur was het de opening op de grote markt, en van daaruit liepen we naar het Valkenbergpark waar de grote foto-shoot van fotografen plaats ging nemen vanuit een hoogwerker. Het was zo zonnig, zo warm, haast niet te doen voor roodharigen! De foto shoot duurde ongeveer een half uur, en daarna gingen we picknicken bij de vijver, het lunchpakketje kon je vlakbij kopen heerlijke broodjes, bekertje sinaasappelsap en een stevige appel.  Ik heb behalve foto's ook filmpjes gemaakt met mijn iPhone, ik moet het nog leren, dus heb geduld. Ik kwam er na een tijdje achter dat ik het schermpje ook horizontaal kon houden, beter beeld.Dit filmpje hier onder is gemaakt door  iemand anders (LangeLeppel), op 3.10 lopen Evelien en Suzanne duidelijk in beeld Jullie kunnen de mijne allemaal bij Oermama zien, net als met de foto's lijkt het veel van hetzelfde, maar ik kan slecht deleten. 

We liepen daarna terug naar de grote markt, waar een modeshow gehouden werd, met allemaal roodharige modellen en in mooie creaties, de een wat draagbaarder dan de ander. Even afkoelen in de schaduw van een terras en wat gedronken, en toen door naar winkelcentrum de Barones, waar je als roodharige een fotoshoot op een bed kon laten maken.Photobucket Na een uur geduldig wachten lagen de dames languit, en maakte de fotograaf een 5 tal foto's, die we later via zijn website kunnen downloaden.

Photobucketzo ongeveer zijn ze, maar dan zonder fotograaf er op.

Via de winkelstraat langs de Bijenkorf, waar een levende etalage was: bodypainting, heel leuk om te zien. De Bijenkorf was ook waar je een make-up advies kon krijgen, inclusief opmaken natuurlijk, maar hier stond een flinke rij, met minder vaart dan bij de foto's, dus sloegen de meisjes het over om zich te vergrijpen aan make-up van Clinique, waarbij ze ook nog een leuk gevuld make-up tasje kregen. Wat een feest!

Nog even een ijsje gehaald net achter de grote markt, bij ijssalon Tutti-Frutti, op weg daar heen zagen we leuke roodharige honden, schattig klein en imponerend supergroot, van die Ierse wolfshonden! En in de salon zag ik een meisje naast me staan met Harry Potter schoenen aan, toen ik haar schoenen op de foto zette, werd haar vriendje jaloers en dus gingen de zijne er ook op.☺ Na het ijsje eten was het weer tijd om naar huis te gaan, half 6 was het ondertussen en we waren best wel gaar, wat een dag!

En toen nog na het eten met z'n allen naar de kermis, poehee, ik kon om half 11 geen pap meer zeggen, moe en koud en dorst.

0 gedachten over “Reds having fun

  1. Els

    Wat een leuk initiatief de roodharige dag had er nog nooit van gehoord. Ik geloof graag dat je s”avonds voor Pampus lag hihi wat een dag met avonturen!

  2. Marjolein

    Schitterend !! Mooie meiden heb je hoor !! MIsschien liepen er ook wel familieleden van mij rond, want het zit bij ons ook in de familie, mijn overleden broer Gert-Jan had overigens ook rood haar. Was wel even heel apart om zoveel roodharigen te zien hoor… Groetjes, Marjolein.