Rare dagen

Met al die vrije dagen en zondagen was ik helemaal de kluts kwijt, het leek wel een aaneensluiting van weekenden. Een beetje als wat deze foto laat zien:Wcroltoren  een grapje van Tim, denk ik.

Afgelopen zondag zijn we naar Hoek geweest, een shotje pijnstillers achter mijn kiezen en niet aanstellen, de pijn in mijn heup af en toe uitstralend naar mijn rug is niet fijn, maar door thuis te blijven was het er ook niet beter op geworden.

Het was heerlijk weer en we hebben de hele tijd buiten gezeten en gegeten, Suzanne en haar nichtje Simone doken na het eten naar binnen en zo trof ik ze aan: Nichtjes gezellig bezig aan een luie vorm van sjoelen -heb ik niet van mezelf hoor- en vlak hierna reden we naar huis.

Om duistere redenen was het af en toe filerijden, waardoor we 1 minuut na aanvang van de 2 minuten stilte vanwege de herdenking pas thuis waren. We hadden natuurlijk de radio aangehad in de auto en hebben op die manier -in stilte- herdacht. Zelfs de navigatiesnol hield haar mond, ze stond enkel aan om te zien hoe laat we thuis zouden zijn.

In Hoek heb ik de kat afgemaakt die ik als pakketje in Veldhoven had gekocht: Kat De strik wordt nog vervangen door een wat rustiger model, zo met knalroze neus is het wel erg heftig. Ook de neus wil ik een andere kleur geven, deze is toch te erg roze. Morgen komen STM en BSTM de buxus- en taxus heggetjes planten, dan komen de andere planten overmorgen denk ik, donderdag dus.

0 gedachten over “Rare dagen

 1. Yvonne aka sommeke

  Ikke terug… zitten we aan tafel en denk ik : heb ik nu wat gelezen over pijn? Ja dus.
  Dokter geraadpleegd of staat er al een afspraak in de planning?

 2. Marie-Thérèse

  Ja, dat dacht ik ook: pijn? Maar het kan natuurlijk ook gewoon ouderdom zijn en moet je aan de inlegzolen in je schoenen, net als ik :o)
  En toen ik las “kat afgemaakt” dacht ik even dat er iets erg gebeurd was bij jullie thuis…..

  Hopelijk vind je het niet erg dat ik dit schrijf: dat groen-met-zwart schreeuwt me via het beeldscherm toe.

 3. Dita

  Shirley, pijn? Al bij de dokter geweest? Niet te lang blijven lopen meid! Ik vind dat je erg stil bent de laatste dagen.
  Ook ik vind dat groen, zwart en wit niet echt goed leesbaar. Ik zou het ook fijn vinden als je een wat groter lettertype zou willen gebruiken. Hoop dat je me dit niet kwalijk neemt.