quiltworkshop met de machine

28 Oktober mag ik mijn kunstjes tonen (in gedachten kijken Fee en Dijanne over mijn schouders mee, ik heb zoveel van hun geleerd), dan geef ik een dagworkshop in Heerle in het machinaal versieren, appliceren en trapunto, ik heb er al zin in maar weet echt niet wat er die dag op me af gaat komen; ik bereid me al voor op het ergste ☺ Er is nog plaats genoeg, dus wie zin en tijd heeft, houd je niet in en geef een gil.

Dit soort werk bv, Versierquiltende feniks gewoon van de kaft van Harry Potter genomen en uitvergroot. Ik had toen zelfgeverfde oranje/gele stof van mijn moeder welke er zich uitstekend voor leende.

Maar wie alleen de trapuntotechniek wilt leren kan natuurlijk ook komen, Birds hier met een paneel de techniek gedaan, maar je kan ook een eigen applicatie gebruiken van een grote bloem of zo. Tuin13

En dan laat ik zien wat je kan doen met een foto op stof afgedrukt, zoals die van Roodje Roodje1

Ik zal voor de zekerheid mijn eigen machines meenemen, zodat er bij problemen toch doorgeoefend kan worden.

0 gedachten over “quiltworkshop met de machine

  1. nel vd velden

    hallo Shirly ik ben al een tijd vaste lezer van je blog. dus nu zal ik de stoute schoenen eens aan trekken en je vragen zat jij recht tegenover mij bij het stumpwerk?dat zou toch wel toevallig zijn.ik was degene die jou mn emailadres gaf.ben heel benieuwd.groeten nel

  2. Shirley

    jaaah, en wil je weten dat ik dat e-mailadres van jouw nergens kan vinden! Anders had ik je allang bij de quiltkletsers gezien.