Quiltweekend Oostduinkerke.1

IMG_7517Afgelopen vrijdag reden mijn moeder en ik naar België om het 13e quiltweekend te vieren, iets waar we ons elk jaar zo op verheugen. We hadden ons allebei thuis al goed voorbereid, een kerstornamentje gemaakt van een antiek DMC naaigarenklosje, omwikkeld met mooie lintjes, bewerkt met Glitterlijm (de stipjes op het rode lint), en verder veel superblingbling kralen op het metaaldraadje boven en onder het klosje; het geheel is nog geen 10 cm,  past dus in elk formaat boom, maar als Ilse (die mijn pakje met de verloting kreeg) het als oorbel wilt dragen kan dit natuurlijk ook..
IMG_3190
de loterijblokken,
IMG_3115
en alles al voor een hele top gesneden (achteraf zal blijken waarom ik uitgerust moet zijn als je alle onderdelen voor een patroon gaat uitrekenen)
IMG_7522
IMG_3196
zodat we -eenmaal geïnstalleerd na hartelijke begroetingen van alle quiltvriendinnen- gelijk aan de slag konden gaan.
IMG_3209
en terwijl er al druk genaaid werd, druppelden de weekendgangers binnen, altijd een heerlijk weerzien, sommige dames tref je ook nog op beursvloer of andere bee, maar de meesten zien elkaar alleen maar op dit quiltweekend.
IMG_5464
wordt vervolgd. Uiteraard, ik doe het quiltweekendverslag in delen, zodat jullie tussendoor kunnen ademhalen en ik nog lekker lang kan nagenieten.

2 gedachten over “Quiltweekend Oostduinkerke.1

Reacties zijn gesloten.