Niet vooruit te branden

Op quiltgebied ben ik momenteel niet vooruit te branden, ik heb veel teveel tuinwerkzaamheden. Zo haalde ik vorige week de Rose of Sharon blokken boven water, in de hoop dat er iets ging kriebelen, want ze zijn toch te mooi op niet af te maken?
IMG_3040
maar het enige dat kriebelde waren Loki’s snorharen toen ze zich neervlijde op het blok dat niet mee gaat doen.
IMG_3043Na een week slapen is het gewoon ingedeukt als een nestje, ik heb de boel maar weer van tafel gehaald, en zie dat ik de bak met duplo ook nog moet opruimen.
IMG_3145
ik wil van deze mooie blokken een  quilt  maken voor boven ons bed, alleen nu blijkbaar nog niet, zodra de tuin in rust is misschien?
IMG_3042

3 gedachten over “Niet vooruit te branden

 1. Ria van Slingerland

  Hallo Shirley.
  “Niet vooruit te branden” staat er bovenaan!!!!?????
  Als ik iemand ken die altijd in touw is, of het in de tuin is of in huis of op je werk in Leur , of een vijver graaft of een afdak in elkaar zet of ????? Wat dan ook……dan kan ik die uitspraak van niet vooruit te branden totaal niet plaatsen bij jou! Jij bent de bezigste bij die ik ken en ik wil je hier dan ook een groot compliment maken Shirley want dat verdien je! Had ik maar iets van jouw gedrevenheid!
  En af en toe even rusten, daaruit blijkt dat ook jij maar gewoon mens bent. We hebben dat allemaal even nodig! Die quilt komt er heus wel! Tot ziens en hartelijke groetjes, Ria.

 2. PetraM

  Je kunt ook niet alles tegelijk. Straks als de tuin op orde is krijg je hier wel weer rust voor tenminste zo gaat dat ook altijd bij mij.

 3. Truus

  Nou alleen al wat jij allemaal in de tuin hebt gedaan is al heel wat werk! Deze quilt komt straks ineens weer in je handen om af te maken. En het blok waar Loki op lag mag niet meedoen vanwege de kleurcombinatie?
  Nog even geduld–komt wel goed hoor schatje…
  Gezellige avond
  groetjes,Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.