quilt workshops!

Wil je mij in het echt zien, en er dan ook nog wat van opsteken? Kom naar Heerle (tussen Bergen op Zoom en Roosendaal) en volg er een door mij gegeven workshop, voor op de naaimachine natuurlijk! Een workshop duurt 2½ uur en je krijgt net zoveel koffie of thee als je blaas weg kan stouwen. En omdat de workshops bij ’t Stoffenhoekje gegeven wordt, kan je na afloop van de les je voorraad ook weer terug aanvullen, tussenvulling (aan de rol) kopen etc.

Welke workshops geef ik dan? Nou, kijk maar eens hier:

Raggie Friemels Deze 2 geef ik op 5 februari, de ragtime van half 10 tot 12 uur en  de friemels van half 10 tot 4 uur. Raar he, 2 workshops in 1 lokaal geven, maar ’t kan dus doe ik het ook ☺Mochten er nou heel veel cursisten zich aanmelden, dan splitsen we deze workshops gewoon op.

Dr2 Diamond Roses geef ik woensdag 11 februari, van half 10 tot 12 uur, je leert dan hoe je de diamante blokken moet snijden en stikken, en bij afscheid krijg jevan mij een papierwerk met uitleg hoe je het maken van deze quilt thuis succesvol kan vervolgen.

Japanese_eyecandy Donderdag 12 Februari van half 10 tot 12 uur kan je leren hoe je zo’n mooie cirkel in stof kan stikken, dus geen applicatie. Na een ochtend heb je in ieder geval 1 blokje gemaakt en kan je thuis verder aan de slag.

Woven 3 Februari geef ik ’s middags van half 2 tot 4 uur uitleg over de weefquilt;  als je een beetje snel van begrip bent en je machine wilt ook meewerken, dan heb je 1/3e van de top af als je naar huis gaat.

Verder geef ik ook les in machinaal quilten en versieren, ik ben bijna vergroeid met mijn Bernina AuroraAurora  dus als je hulp nodig hebt met de BSR voet, dan ben je bij mij op het juiste adres. Vrijdag 20 Februari ga ik hier een hele dag workshop in geven.

Voor meer info en om je op te geven kan je het beste even een e-mail sturen naar Janny , want zij regelt de inschrijvingen.

0 gedachten over “quilt workshops!