puzzel

Flanel Zie Zopje hier heel tevreden zitten op ‘zijn’ quilt. Ik had hem op de bank gelegd om er een foto van te maken en Zopje lag op de poef er naast te slapen en schoot gelijk wakker bij het ruiken van een verse quilt. Dat was een paar dagen geleden en hij is er nu niet meer vanaf te krijgen, nou ja…behalve als hij de koelkastdeur open hoort gaan. Ik snap nog steeds niet hoe het kan dat Zipje dikker is dan Zopje, Zopje is de grootste bedelkont in huis.

2 weken geleden ben ik op de bee begonnen met de Japanse puzzel, een hoop snijwerk en dan nummeren en draaien en stikken. Werkkamer Niet helemaal mijn ding maar ik zag hem in een tijdschrift en vond hem zo mooi dat ik het eens wilde proberen.Puzzel (ik had al meerdere foto’s ervan gezien maar geen patroon er bij, nu wel)

Maar goed, de top is bijna klaar, ik heb de stroken geel en rood er los langs geplakt tegen de designwallKlein_puzzel in de woonkamer. Morgen hoop ik de top zeker klaar te krijgen, het liefst zie ik hem morgenmiddag gequilt en al, het kan maar af zijn he. :-))

0 gedachten over “puzzel

 1. marloes

  wat wordt je japanse puzzel leuk, maar uit jouw beschrijving van wat je allemaal moet doen denk ik dat het ook niet ‘mijn ding’ is. Knap dat je het toch voor elkaar krijgt. En weer zoo snelll!!
  Sukses met het verder afmaken!
  Marloes

 2. Mary

  mooie kleuren, ik heb ook nog een beginnetje van het quiltweekend liggen, maar of er iets mee gebeurt ……….. nu ik deze zie, begint het wel te kriebelen ..

 3. Adrie

  erg leuk om te zien dat jij nu ook aan het puzzelen ben met deze Japanner, in deze kleuren heb ik het nog nooit gezien! Ik ben er ook aan begonnen ,het quiltweekend, is ook nog niet af! moet alleen nog de borders, notabene!
  Nu mijn quilt voor DMIL klaar is en die voor kleinzoon bijna, moet ik er maar eens aan denken om deze ook klaar te maken, kan ik ‘m misschien laten zien op het komende weekend?!
  Succes verder met het klaren van de japanner!
  liefs en groetjes, Adrie J.

 4. inge

  heel erg mooi Shirley, ik vind het door het gebruik van het geel heel wat rustiger geworden dan de andere Japanners die ik al zag!
  groetjes

 5. Anita der

  Wauw Shirley, wat heb je dat snel gedaan. Hij wordt mooi. Ben benieuwd hoe hij is als affo.
  Groetjes Anita der