druk

Vanmorgen in 2 uur tijd Sinterklaasinkopen gedaan, het viel me reuze mee met de drukte in de winkels en was daardoor ook snel klaar. De kinderen hadden gisteravond pas hun verlanglijstjes bij me ingeleverd en ze waren zo bescheiden met hun wensen dat Perry en ik er verbaasd over waren. Wat een verschil met die van vorig jaar!

Vanavond kwam de aircoman om te bespreken waar er allemaal airco moest komen na de verbouwing,  en voordat hij kwam heb ik nog flink doorgewerkt om alles opgeruimd en schoon te krijgen beneden. Boven heb ik enkel wat voor het zicht gestofzuigd en opgeruimd in de hoop dat-ie daar toch niet zou komen. We zijn niet verder dan de keuken gekomen, dat is nou het voordeel van een uitnodigende ronde tafel met makkelijke stoelen aldaar. De airco komt dus op alle kamers boven en beneden komt een unit in de woonkamer met genoeg capaciteit om ook de keuken te koelen. Wat een luxe he.

En nu kan ik lekker genieten van een opgeruimd huis. Nu de garage nog eens een keer uitmesten, want daar stapelt zich weer van alles zich op. Misschien ook een keer kijken voor een betere opbergkast want met die rekken ziet het er ook heel onrustig uit. Alles op zijn tijd.