Hoek

Helemaal vergeten te vertellen over afgelopen zondag, toen we op Hoek de verjaardag van mijn moeder vierden. Mijn broers met aanhang waren er al sinds vrijdagavond en hadden al van de heerlijke taarten kunnen proeven, de cheesecake waarvan we een stukje mee naar huis kregen smaakte super, daar wil ik het recept nog wel van hebben!).Mijn neef uit Australië was ook al sinds vrijdag op Hoek. Hij ‘zwerft’ al bijna een jaar in Europa rond en is als het goed is nu onderweg in het vliegtuig terug naar huis (of vrijdag pas?). Hij zag er goed uit, beetje mager en de eenzaamheid droop haast uit zijn ogen. Lamp_monteren

Hier zie je de mannen aan de slag om de lamp in elkaar te zetten die we gezamelijk als cadeau gaven, een daglichtlamp. Het was een schot in de roos gelukkig.

De kinderen konden het zoals altijd goed met elkaar vinden en deden spelletjes aan tafel, de volwassenen hebben een wandeling van een uur gemaakt rond het dorp lopend, de nieuwbouw bekijken. Heerlijk weer en goed gezelschap maakte het een heerlijke dag.