Pssst, Shirley, hei je zin?

Na een afbeulsessie bij Terry, kwam ik moe en nat thuis, maar toen Perry zei dat Miranda had gebeld met de vraag of ik zin had om naar Dorry te gaan, (en hij als ervaringsdeskundige tegen haar had gezegd "Ik denk dat je dit maar zachtjes in d'r oor hoeft te fluisteren"), belde ik gelijk blij terug, mijn vermoeidheid en pijntjes vergetend. Oké, ik had eerst wat aarzeling, want met mijn zere (want tennis-)rechter arm kan ik niet goed aaien en lapjes vastpakken, maar ik was binnen een paar tellen toch om, en nadat ik opgefrist was, en snel een kek hoesje voor mijn iPhone had gemaakt,Photobucket kwam Miranda me oppikken. We zijn wel een stel apart hoor, zij met haar linkerarm en ik met mijn rechterarm in de lappenmand. Maar wij zijn meisjes die niet vies zijn van lapjes, en schakelen doe je met rechts, dus liepen we om iets na 3 uur Quilt-it& Dotty binnen. Aaah, een deken van liefde en warmte overviel ons als ware het een bad vol brownies, zoet en plakkerig en heel lekker. Supergoof stond met haar armen wijd, de fudge bij wijze van spreken nog op haar tanden geplakt, en verdomd, ik herkende ze toch niet! (rechts op de foto)(doet ze op deze foto haar beklag bij Miranda?) PhotobucketIk schaam me diep, heel diep, en heb het hopelijk wel weer goed gemaakt. En 't is zo'n leuke meid, zo jong en huppelig ook, en wat een bos haren! Wat zeggen ze ook alweer over honden en hun baasjes?☺Euj Goof, je staat toch niet drakerig op de foto, hoogstens een beetje alsof je aan de paddo's heb gezeten. ☺ 

PhotobucketKeidruk was het er, de Pocket of Posies inloopdag was vandaag,en we hebben gekwijld bij de diverse versies die hiervan in de winkel waren, helaas hadden we net een hele kudde PoP-dames gemist, en met hun ook natuurlijk de PoP-quilts. Er was eentje waar ik helemaal van achterover gevallen zou zijn, ware het niet dat achter mij een tafel met bakken vol stof stond. Het was een miniversie van de PoP gemaakt door Daniëlle, zo schattig, en zo kunstig gemaakt! Hoe mini het is kan je hier goed zien. "Wil-ik-ook", komt dat heel snel in mijn hoofd op, maar dan overheerst even later toch wel het besef dat je niet alles kan maken, maar kijken en bewonderen moet dan voldoende zijn, je kan hem bewonderen op Daantjes Heart .

We doken de tuin in voor een bloggers-unite foto, genomen met de self-timer. Namen willen jullie hebben natuurlijk, nou vlnr: moi, Ingrid, Astrid (correct me if I'm wrong), Else, Dorry, Miranda en Peti (denkt Else, bevestigd door Supergoof)Photobucketdit is van boven de gordel, zo min mogelijk afleiding, snappie. Op de diashow zie je waarom meisjes van boven bepaalde kledingmaat geen rekbare shirtjes moeten dragen, ik ben ijdel, maar dat wisten jullie al. Maar ik niet alleen hoor, waarom denken jullie dat iedereen achteraan wilde staan? 

De meneer rechts op de foto is de schoonvader van Dorry, die het schilderwerk verzorgt. (Zei hij nou dat hij volgende week bij ons de boel komt doen? de schat)

Om iets na half 5 reden we na innige afscheid weer richting huis, het was druk op de weg, maar we reden in 1 keer goed, en bij het afscheid kreeg Miranda nog een cadeautje van me, want… ze is morgen jarig!!!

En als jullie nou dachten dat deze geweldige middag ten einde was, vergeet het maar. Bij thuiskomst lag er een pakje van haar te wachten op me, en wat rook het heerlijk! Onder het genot van een mok koffie (2 kopjes in 1 mok kan net) Photobucketopende ik het pakje, oooh en aaaah, dank je wel Heleen, ik ben er heel blij mee! En mijn buit van vandaagPhotobucketde lichte lap is 3 meter voor de LIB (veel te veel natuurlijk, maar zie het maar eens na te bestellen als je tekort komt, over 2 jaar of zo, onmogelijk), en ook heb ik nog tijdschriften gekocht voor ons mam.

0 gedachten over “Pssst, Shirley, hei je zin?

 1. Goof

  Het was een geweldige dag! En,… ik heb mezelf nog nooit zo vaak drakerig op een weblog zien staan als bij jou, jeetje,… maar dat van Ruby Wax is wel geinig,…
  ;o)
  Groetjes van mij, en bedankt voor de leuke foto’s!!!
  :o)

  Pssssssst,… Peti!!! staat helemaal rechts,…

 2. Heleen

  Wat een leuke dag is dat geweest zo te lezen. En Ik moet echt eens tijd maken om naar Dory te gaan. Ik heb Ingrid dus ook een keer (of misschien wel vaker) niet herkend toen ze in mijn winkel was. Stom he! Fijn dat je de spulletjes van de PIF leuk vind. Het is een naaldenetuitje (die kleine) maar je kan er ook bankpasjes,visitekaartjes, theezakjes, inlegkruisjes 😉 enz. in stoppen. Wat je maar wil. En mocht je een keer B&B overwegen ik zit vlakbij Staphorst/Rouveen dus quiltwinkeltjes vlakbij.

 3. miranda sol

  Zucht ik diep….eerst weer eens flink gaan sparen, armpjes beter laten worden en dan kunnen we ook eens kijken of we het hoge Noorden onveilig kunnen maken…en gelijk weer eens “oude” vriendschappen verstevigen!Want het was een super middagje…..zucht ik en aai mijn nieuwe lapjes…..

 4. Astrid

  Oooh..wat heb je weer een gezellig logje geschreven Shirley! Ik vond het super om weer een paar oude bekende te ontmoeten. Dat herinnert mij eraan dat ik mijn blogleven toch maar weer eens moet oppakken. Dank je voor de geweldig leuke foto’s. Al ben ik blij dat ik achteraan sta hihihihi

 5. Dorry

  heb ik helemaal gemist dat je dat schattige lapje met die vierkantjes met bloemetjes óók hebt meegesnoept. Wat een schatje he!

 6. Peti

  He Shirley, wat een leuke foto’s! Jullie hebben het allemaal over ‘dagje’ maar dit dagje, bij Dorry, hebben we toch in een paar uurtjes gedaan 😉 Beterschap met je arm, en tot gauw weer bij Dorry (of ergens anders) groetjes Peti

 7. ria

  Wat leuk met zo’n stel!!
  Jullie hadden echt een geweldig dagje! Bij een super-quiltwinkeltje!!
  Nog even nagenieten vandaag!

 8. Gert

  Jullie hebben een superleuke dag gehad zo te zien. Leuk, om al die bekende bloggers nu eens bij elkaar te zien. Eigenlijk zouden er vaker van die blog-bijeenkomsten moeten zijn ^_^

 9. Sabine

  Hey Shirley,
  Om een of andere reden krijg ik geen melding meer van jouw nieuwe berichtjes, dus ik heb een hoop gemist. Zag er erg gezellig uit bij Dorry en ik ben benieuwd hoe jouw LIB eruit gaat zien 🙂