Dat heb ik ook nog liggen.

Ergens hier in mijn naaikamerkast ligt het, Angelina, en dan heb ik het niet over Angelina JolieAngelina_jolie1a_300x400 Brad-pitt

van Brad Pitt -mmm, lekker ventje-, maar over dat glimmende spinrag-achtige spul dat in kleine zakjes -als coke voor de art-quilters- voor veel geld verkocht wordt op Quilttentoonstellingen enzo. En ja, ook ik ben daarvoor gegaan, al die mooie kleurtjes van feeërieke transparantie die in quilts verwerkt werden, daar wilde ik ook wel wat mee gaan doen. Maar mijn probeersels zagen er juist lomp en on-feeëriek, dus ligt het al jaren in een grote bewaarbak met deksel, knus naast al die andere hebbedingetjes. Maar misschien niet voor lang, want kijk eens wat ik zag op YouTube, een leerzaam filmpje. De 'lesgeefster' geeft op eigen vlotte wijze uitleg, er is duidelijk geknipt in dit filmpje, maar er had nog meer uit geknipt kunnen worden, je ziet ze haast meetellen "3-2-1-go!". Leuke tutorial he? Ja, ik dacht wel dat ik menigeen hier blij mee zou maken. Dappere vrouw hoor. Sinds ik mezelf gisteren in een op mijn iPhone door mezelf opgenomen filmpje heb horen praten, zul je mij niet zo snel instructiefilmpjes horen inpraten, wat een rare stem heb ik, brrr.  Misschien dat hierom acteurs/actrices zichzelf niet graag terug zien/horen in films, omdat ze hun stem stom vinden?

0 gedachten over “Dat heb ik ook nog liggen.

  1. miranda sol

    Heerlijk weer geaaid hier vandaag…wat een rijkdom van lapjes heb ik hier toch liggen! en maar weer twee randjes genaaid aan de eerste van de bovenste rijen . Kan jie het nog vollege? trusten

  2. Janny

    Laat ik gisteren nu gezocht hebben naar zo een filmpje en kon het niet vinden….toeval…? Nu nog Angelina zien te kopen…..Was gisteren nog bij de Naaidoos in Nw-Buinen, maar daar hebben ze het niet…jammer. Volgende week zaterdag is er een fair in Borger, misschien dat ik daar kan scoren…..!
    groetjes, Janny