Lang gewacht en toch gekregen

Gisteren kreeg ik een telefoontje dat ik een afspraak met de koerier kon maken over de levering van mijn iPhone, en verhip, het kon vanmiddag bezorgd worden. Om half 3 zoiets kwam de koerier, een vlotte dame met busje; ID-kaart en betaalpas moesten gecheckt worden, en , omdat de bestelling op mijn meisjesnaam was gemaakt door Vodavone -vraag me niet waarom- moest ik zelfs het trouwboekje overhandigen, en van dit alles werden foto's gemaakt. Heel grondig ging ze te werk, en toen de betaling gedaan was, kon ik eindelijk mijn cadeautje openmaken. Je hebt wel even tijd nodig om het toestel te doorgronden, tenminste, wat de activering en netwerkinstellingen betreft, ik kan geen internetverbinding krijgen, maar heb het ook nog niet aan T&E gevraagd, dus dat zal wel goed komen.

Met een kabeltje heb ik -zonder dat ik precies wist wat ik deed- wel mijn hele e-mail adressenbestand in tweevoud (why?) over gezet op mijn mobieltje, en dit is dus tevens mijn telefoonboek, zo lijkt het. Best wel stom hoor, er staan adressen op van bedrijven waar ik nooit meer mee te maken heb, en van mensen uit mailingsgroepen, die ik niet ken, of nooit contact mee zal hebben. Jaja, met het doorlopen van die lijst had ik heel vaak vraagtekens, who de fuck…? Ik ben vanavond al stevig aan het wissen gegaan. Weet je wat ik het rare vind? Je koopt zo'n toestel, en er zit een soort reclamefoldertje bij in het Italiaans, maar geen handleiding! Kon dat er nu niet van af, of is dit omdat de gang van zaken bij de kopers is dat de handleiding ongebruikt in de doos blijft liggen? Ja, bij de aankooppapieren zat een A4tje met voldoende info om te kunnen starten, maar dat is het. Via internet alhier kan ik wel de handleiding downloaden, en dat zal ik maar doen. Morgen zal ik me er over gaan buigen, je moet er even tijd instoppen, maar dan heb je ook wat.

Photobucket

Handig, maar waar zit de thuisknop??

Waar ik ook me even over ga buigen, is het maken van een hoesje voor m'n mobieltje, ga eens lekker iets quilterigs ervan maken, met die opstrijkbare tassen versteviging Vildona die ik bij Dorry heb gekocht, en tussenvulling misschien, zolang het maar niet te dik wordt. Zou een magneetsluiting kunnen? Nee, niet zo'n knoopsluiting, maar met 2 plaatjes, zoals die je wel eens in van die kartonnen doosjes vindt. Ik heb zo'n doosje bewaard (voor 't geval dat), en daar kan ik het uit slopen.

0 gedachten over “Lang gewacht en toch gekregen

 1. Elly L

  lang gewacht, stil gezwegen (ahum) nooit gedacht toch gekregen.
  Bij mijn telefoon zat inderdaad een instructie die je moest koppelen aan de computer en tada, daar was een link naar de gebruiksaanwijzing. En die dubbel namen, heel onhandig, maar ze staan dan een keer op je telefoon zelf en op de simkaart.
  fijne dag
  groetjes Elly

 2. Henk

  Ik heb al een paar maanden zo’n iPhone, wil nooit meer iets anders.
  Gebruiksaanwijzing kan in het begin handig zijn maar eigenlijk is het zo simpel allemaal, je moet het alleen even door hebben 😉
  Blijkt een speeltje te zijn waar je mee aan de gang kunt blijven, vooral als je straks allerhande app’s gaan toevoegen.
  Waarschuwing: je gaat tijd te kort krijgen om te blijven quilten, hihi..
  Zo’n klein magneetsluitinkje kan geen kwaad, ik heb een lederen hoesje gehad met een magneetje.
  Een ding kan die niet tegen: Die van Mirjam is van de week bij een vriendin in de wasmachine terecht gekomen. Dan is het over en uit….
  Heel veel plezier ermee!

 3. Gert

  Fijn dat jouw telefoon in ieder geval *wel* is afgeleverd. Wij zouden dinsdag de nieuwe HTC telefoon voor mijn lief in ontvangst kunnen nemen. De koerier zou er tussen 16 en 17 uur zijn, alleen toen ik om 17.10 uur thuiskwam was ‘ie nog niet geweest. Om 17.30 uur zagen we op de TNT site: zending kon om 17.23 uur niet uitgereikt worden omdat geadresseerde niet aanwezig was… WE WAREN MET 2 MAN THUIS! Maar goed, vandaag een nieuwe poging, alleen staat er nu nog niets op de TNT site. Ik ben benieuwd of het vandaag gaat lukken. Maar jij in ieder geval veel plezier met je nieuwe speeltje!