Points of interest

We gingen de volgende dag 's middags met de boot naar Statue of Liberty en Ellis Island, na bijna 2 uur in de rij te hebben gestaan -met eigen paraplu als schaduw- waren we blij op de boot te kunnen zitten, om er niet meer af te gaan om de Statue of Liberty of Ellis Island van dichtbij te kunnen bekijken, de wachtende rijen op die eilandjes om weer terug aan boord te komen waren behoorlijk lang; we geloofden het wel, en hadden genoeg gezien, niemand maakte bezwaar om te blijven zitten. Ik denk ook wel dat het vragen om problemen is, om met deze hitte rond te lopen en lang stil te staan, er was al een meisje bij de EHBO post die geholpen werd nadat ze was flauw gevallen.

Weer terug op vaste land liepen we na een inwendig verkoelend bezoek aan Starbucks (geen zitplaatsen binnen) door naar de WTC complexen, of wat er van over was, het was echt maar een paar blokken verder. Op de heenweg liep ik achter een mevrouw met rugzak, Photobucket leuk he? Waar de ingestorte torens stonden werd nu druk gewerkt aan enorme gebouwen, als voetganger werd je via boven de weg lopende overkapte voetgangersbrug omgeleid. Hier hingen posters met info over de bouw, en je kon ook naar buiten kijken op sommige plaatsen, indrukwekkend.

Het was ondertussen dinsdag, we hadden Broadway-kaartjes voor de Adams Family

Photobucket we hadden mooie plaatsen in het midden van de zaal (hele grote zaal, zoals alles in Amerika heel groot is), en al vlak na het begin van deze musical zagen we dat we de originele cast hadden, dus met Brooke Shields, hoe cool is dat! We genoten met volle teugen, goede acteurs en leuk verhaal (dochter die pubert en verliefd is op een 'normale' jongen, en ouders van beide partijen die mekaar niet zo zien zitten. Een aanrader! Tip: bestel de kaartjes niet van huis uit, maar gewoon op Times Square, als je er bent, veel goedkoper. We hadden ook graag naar the Book of Mormon willen gaan, maar die is uitverkocht tot februari.