New York vervolg

De Empire State building moet je gezien hebben, en je moet in de top zijn geweest, zegt men, dus na het ontbijt gingen we met de metro heen, en eenmaal uitgestapt en boven de grond gekomen, zagen we omhoog kijkend het hoge gebouw met spitse punt. Het was flink bewolkt en 't regende een beetje, wat maar voor weinig afkoeling zorgde, helaas.Photobucket Mooi, hoefden we niet te zoeken. Jaja, tot je erg dichtbij bent gekomen, want dan is er geen punt meer te bekennen. Terwijl iedereen een beetje om zich heen stond te kijken, zoekend naar een bordje, vroeg ik het gewoon aan een bewaker van een winkel (staan bij bijna alle winkels buiten de deur), en wat bleek, nog een paar gebouwen verder lopen en we waren er. Een enorme rij wachtende voor ons, maar we hadden zo'n citypass (hier gekocht), en konden lekker doorlopen, niks geen kaartjes kopen, tot we bij de liften waren aangekomen, daar moest natuurlijk iedereen keurig op zijn beurt wachten. Binnen waren overal foto's van de bouwwerkzaamheden van vroeger, en uitleg, en eenmaal op de uitkijkpost had je rondom een prachtig uitzicht over de stad; het was inmiddels gestopt met regenen, gelukkig.

ik heb ook een paar filmpjes gemaakt, voor wie nog meer wilt zien, klik hier:

kan ook kijken op mijn kanaal.

Na afloop zijn we naar Times Square gegaan, mooie neonreclame en een mensenmassa,

Photobucket

0 gedachten over “New York vervolg

 1. Lida

  Heel mooie foto’s, maar ik zal niet mee gaan naar boven, heb hoogtevrees en dit is wel heel erg hoog en wat een hoop mensen, jeetje ik zou echt bang zijn om te verdwalen, jullie hebben lef! Maar vel plezier! Groetjes
  Lida

 2. Inge Slaats

  Hoi Shirley,

  Ik reageer niet op al jouw logjes op het moment. Het duizelt me af en toe. Wat hebben jullie veel gezien en meegemaakt. Echt geweldig! De foto’s die ik bekijk, niet allemaal want het is zó veel LOL vind ik allemaal even geweldig en ze geven in ieder geval een goed beeld van jullie vakantie.
  Overigens…. fijn dat je weer veilig en wel thuis bent (ieck, zo’n terugvlucht met een uur lang eng slecht weer….)
  Ik lees en kijk dapper door!

  Fijne zondag,
  Inge

 3. Chris

  Oh Shirley, ik krijg helemaal heinmwee kriebels. Als ik je foto’s zie, voel, ruik, hoor ik het allemaal weer. Vanaf de Empire St. B. konden wij naar de overkant van de Hudson het gebouwtje zien waar wij bij de broer van Chago logeerden. Onze nicht heeft ons die hele dag rondgehopt. Met zo’n open bus. Ik zou er niet willen wonen, maar ik heb wel enorm genoten en jullie ook, dat spat er van af.