poepoeh

Gistermiddag -bijna 24 uur na mijn 2e M-griepprik- kreeg ik een klap van de hamer; knallende hoofdpijn, flink misselijk en een onbestemd gevoel in mijn buik, niet normaal. Ik liet Tim voor het eten zorgen (pizza’s besteld) en vlak voor ik het bed in dook (half 6) kon ik aan de deur afrekenen met de pizzaboy; of ’t een knap ventje was kan ik niet zeggen, kijk, zo beroerd voelde ik me dus. Vanmorgen half 9 werd ik pas goed wakker, hoofdpijn weg, maar zo gammel en zo raar nog in mijn hoofd, dus helaas de fitness afgebeld en me verder heel rustig gehouden, want ik had vanmiddag een workshop om te geven, voor 7 dames. Wat was ik blij dat alles al gereed stond, ik hoefde enkel de tassen op te pakken en te gaan. Ik leerde de dames cirkels in vierkanten stikken met de machine, ze kregen allemaal 2 blokjes af, en waren heel erg verrast en blij met het resultaat. Grote verwennerij waren de appelvlappen, zelf gekocht door Els. Toen hoefden de handjes even niet te wapperen, lekker eten krijgt iedereen even stil.

van de onderste foto heb ik het gezicht onherkenbaar gemaakt, ik weet nl niet of haar man het weet wat ze vanmiddag deed ☺

En verder, hoe maak je zuurkool- én boerenkoolschotel in 1 ovenschaal?

en terwijl iedereen zat te smikkelen van deze lekkere comboschotel, schoot ik snel naar de DCC, om na het wegen gelijk weer naar huis te gaan. 1,7 kilo minder gaf de weegschaal aan, maar ik moet eerlijk zeggen dat hiervan de helft of zo van vorige week was, want toen zat er een ons aan ipv veel er af. Ik baalde als een stekker, had woensdag helaas veel te gekruid gegeten, waardoor ik vocht vast had gehouden. 

0 gedachten over “poepoeh

 1. lorene

  Hoi Shirley,
  Wat erg dat je je niet lekker voelde vlak voor je workshop. Zo te zien heeft dit de dames niet te veel tegenhouden, het resultaat maar er zijn.

  Fijn weekend en tot dinsdag,
  Lorene

 2. miranda sol

  En, is het nu een griepje dat je heb? Getver…ik persoonlijk voel me dan hondsberoerd en kom dan ook niet meer tot iets in staat. Huggen op afstand mag, maar eh niet te close hoor! Stel dat ik besmet wordt net voor mijn reisje richting NL, want ik ben nog steeds in afwachting op mijn prik…erg niet. Beterschap meis en hou je taai!Groetjes vanuit het stervenkoude(-5 met een lekkere stevige bries) Virginia